Een van de kunstwerken te zien in het DUNAatelier. | Foto: pr
Een van de kunstwerken te zien in het DUNAatelier. | Foto: pr Foto: MAARTEN_VAN_RIJN

Tot zondag 6 februari in DUNAatelier aan Boulevard

Expositie 'Unter freiem Himmel' door Norddeutsche Realisten

Kunstpaviljoen DUNAatelier aan de Boulevard is na een maand van lockdown ook weer open. Daar is de expositie ‘Unter freiem Himmel’ te zien van de kunstenaarsgroep Norddeutsche Realisten. 



Enkele kunstenaars zijn ook lid van de Katwijkerkring of hebben in het verleden in de zomer in Katwijk geschilderd. Het zijn allemaal plein-air schilders, met elk een bijzondere interpretatie van wat ze waarnemen. 


De expositie zou eigenlijk afgelopen weekend aflopen, maar is verlengd tot en met zondag 6 februari.

Het DUNAatelier is open op vrijdag, zaterdag en zondag , telkens van 13.30 tot 16.30 uur. De coronaregels zijn van toepassing, dat betekent dat de coronapas wordt gecontroleerd en binnen een mondkapje verplicht is. 


Kunstpaviljoen DUNAatelier, Duinplein, tegenover de Vuurbaak aan de Boulevard in Katwijk.



Kamerkoor zoekt bassen en tenoren

Na lange tijd kon Kamerkoor Cantilene vorige week maandag eindelijk weer van start. Koorleden en dirigent genoten zichtbaar van het feit dat er weer live muziek gemaakt kon worden. 

Het is de afgelopen tijd voor veel koren niet gemakkelijk geweest en sommige koren hebben moeten besluiten ermee te stoppen. Ook Kamerkoor Cantilene is niet helemaal ongeschonden door de coronacrisis gekomen. Daarom is er bij het koor dringend behoefte aan mannenstemmen. Wellicht zijn er onder de lezers bassen of tenoren die weer enthousiast aan de slag willen.

U bent van harte welkom bij Cantilene, dat een zeer gevarieerd klassiek repertoire heeft.


Is uw belangstelling gewekt, dan kunt u voor verdere informatie contact opnemen met A. van Rijn, 071 402 96 82 of R. Zuijderduijn, 06 333 587 47.