Fit en vitaal met Marente

Blijf ook fit en vitaal met Marente Hiphop en Yoga 50+ of Marente Danst. Een leuke, eigentijdse manier van bewegen en meteen balans- en krachtoefeningen doen of aan uw ontspanning te werken. En het is nog gezellig ook, want u ontmoet wekelijks leeftijdsgenoten uit uw omgeving. Zodra de coronamaatregelen het toelaten starten te cursussen op woonzorgcomplex De Wilbert in Katwijk aan den Rijn. Doet u mee? 


Met de beweegcursussen van Marente bouwt u op een leuke, ontspannen manier conditie en spierkracht op, waardoor u fit en vitaal blijft en beter in balans bent. Er is voor ieder wat wils.


In de Marente Hiphop cursus komen de hipste dansmoves voorbij. Van bouncen tot sidesteps en van schouder shakes tot moonwalks.


Yoga heeft een positief effect op het versoepelen en versterken van uw spieren. Door het toepassen van aangeleerde ademhalingstechnieken leert u te ontspannen, waardoor stress vermindert en uw nachtrust verbetert.


Bij Marente Danst wordt een mix van verschillende dansstijlen aangeboden. De docent houdt rekening met wat de deelnemers kunnen en willen. Men danst individueel, dus niet in paren. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoen. Deze cursus wordt gegeven in Noordwijk.


Na afloop van de les wordt gezellig een kopje koffie of thee gedronken en nog even nagepraat. 


Informatie/Aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 08.30 tot 16.30 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer (071) 409 32 23 en/of e-mailadres ledenservice@marente.nl. 


Zorg en Zekerheid vergoedt de cursuskosten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering.


Kijk voor meer informatie ook op www.marente.nl/cursussen