Informatieve sessie over plan fietspad Waterlelie-Dorpsweide

In de gemeenteraad is op donderdag 20 januari tussen 20.30 en 22.00 uur een informatieve sessie (via videoverbinding) over Bestemmingsplan fietspad Waterlelie - Dorpsweide. 


Langs de Rijn is een doorgaande fiets- en wandelroute ontwikkeld. De ontbrekende schakel in de route is een fietspad tussen Waterlelie en Dorpsweide (Botenpad, Valkenburg). Voor het realiseren van het fietspad zijn een nieuw bestemmingsplan en meerdere omgevingsvergunningen nodig. 

Er zijn zes zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is aangepast door 1 zienswijze.

 

Meepraten 

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over het bestemmingsplan fietspad Waterlelie-Dorpsweide en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. 

Naar verwachting volgt het politieke debat op 3 februari en neemt de gemeenteraad op 17 februari een besluit. 


Spreekrecht 

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is verplicht, uiterlijk 48 uur voor de vergadering begint. Na aanmelding volgt uitleg over het spreekrecht. Aanmelden kan via 071 4065302 of mail naar griffie@katwijk.nl. 

De publieke tribune in het gemeentehuis is gesloten. De vergaderingen zijn live te volgen via 

katwijk.raadsinformatie.nl