4YOUth: Under construction

De 4YOUth-dienst in de Ichthuskerk in Katwijk start dit jaar komende zondag met het thema ‘Under construction’. Even niet over corona of offline werken, maar gewoon weer een thema over het leven wat behoorlijk kneedbaar is. 


We denken na over het kneedbaar zijn, zoals een aantal mensen in de Bijbel dat ook waren. Dat was niet altijd vrijwillig maar volgde uiteindelijk wel. Ds. Heikoop gaat ons uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. Er zijn weer een paar mooie liederen gekozen die door verschillende muzikanten worden gebracht. 


Het is zowel live als online te volgen vanuit de Ichthuskerk aan de Nachtegaallaan. Check wel even hervormdkatwijk.nl voor aanmelden. Aanvangstijd is om 16.30 uur. Doe ook mee met deze 4YOUth dienst.



Geen Zeedienst

Door de coronamaatregelen kan de traditionele Zeedienst op 23 januari in de Vredeskerk helaas niet doorgaan. De twaalfde editie van de Zeedienst wordt verplaatst naar eind januari 2023. 

Heel erg jammer, want de gemeentezang en de prachtige liederen van de Sion mannenzanggroep zullen heel erg gemist worden.