Prikkertjes

Op het prikbord met foto en tekst voor 8,50 euro

Zo'n prikkertje kan gaan over de geboorte van uw (klein)kind, een verjaardag, een jubileum, felicitaties voor het behalen van een (school)diploma, etc.


De tekst (max. 20 woorden) en foto (minimaal 1 Mb) kunt u e-mailen tot dinsdagochtend 10.00 uur naar receptie@uitgeverijverhagen.nl of brengen bij de receptie aan de Ambachtsweg 7a in Katwijk (bedrijventerrein 't Heen).

Betaling van 8,50 euro dient u te voldoen aan de receptie. Na betaling worden tekst en foto geplaatst.

Foto's kunnen op vrijdag na plaatsing weer aan de receptie worden opgehaald.

Kleine advertenties van particulieren worden alleen zonder foto of logo geplaatst.

Tekst: tot 25 woorden 10,50 euro; tot maximaal 50 woorden 21,- euro.


De redactie behoudt het recht om foto's of teksten zonder opgaaf van redenen te weigeren.



Nieuw groen voor huurders Petronella van Saxenstraat

De bewonerscommissie kwam met een goed idee: de tuinen tussen de Petronella van Saxenstraat en de Anna van Berchemstraat in Rijnsburg vergroenen. Bij de oplevering van de nieuwe woningen waren er al allerlei ideeën; nu is het eindelijk klaar. 


Al het groen in de openbare ruimte wordt door de gemeente onderhouden. Maar groen was er tot voor kort niet. Daarom heeft Dunavie dit in overleg met de huurders aangelegd. De hovenier maakte een scherpe deal en de gemeente en Dunavie betaalden mee. 

Buurtbewoners hebben er een groen veldje bij. Heerlijk om te spelen voor kinderen én voor de vlinders en bijen. Want groen, planten en bomen zijn natuurlijk veel beter én veel mooier dan een hoop zand voor de deur.


Ook belangstelling voor de bewonerscommissie? Ga naar www.dunavie.nl > ik ben huurder > in de wijk > meedenken en meepraten


Aanhoudingen drugshandel

Een 21-jarige Katwijker en een 34-jarige Rijnsburgse zijn afgelopen zondagmiddag aangehouden voor de handel in verdovende middelen.


Agenten troffen bij controle 39 zakjes met wit poeder aan in het voertuig. Omdat er vermoedens waren dat het hier om cocaïne ging, zijn beide verdachten aangehouden.


De twee zijn ingesloten en de zaak is overgedragen aan de recherche in Leiden.