Opening bibliotheken rond feestdagen

De vestigingen van Bibliotheek Katwijk zijn rond de feestdagen gewoon open op een paar momenten na. 


Op vrijdag 24 december sluiten de bibliotheekvestigingen om 16.00 uur. Op zaterdag 25 december (1e Kerstdag) én op zondag 26 december (2e Kerstdag) zijn alle vestigingen gesloten. 


Op vrijdag 31 december (Oudjaar) sluiten de bibliotheken om 16.00 uur. Zaterdag 1 januari (Nieuwjaar) blijven alle bibliotheken dicht. Vanaf maandag 3 januari kan iedereen weer terecht in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg weer de gewone openingstijden.


Verder kan iedereen de bibliotheek (met mondkapje) bezoeken om een krantje/tijdschrift te lezen, een boek/film of game te lenen of een plek te gebruiken voor studie/werk. De Hoofdbibliotheek is op dinsdag- en donderdagavond gewoon open tot 20.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zijn de openingstijden van Bibliotheek Rijnsburg en Valkenburg iets aangepast. 

Check www.bibliotheekkatwijk.nl voor de actuele stand van zaken.


De bibliotheekmedewerkers wensen u gezellige feestdagen toe en graag tot ziens in het nieuwe jaar.



Fietser geschept

Een fietser is afgelopen zaterdagavond even na acht uur gewond geraakt op de Koningin Julianalaan. De fietser werd geschept door een afslaande auto, meldt 112 Katwijk. De fietser kwam daarbij lelijk ten val.


De ambulancedienst en politie kwamen met spoed ter plaatse. De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht.