Schoolkinderen met de ingezamelde voedselmanden. | Foto: pr
Schoolkinderen met de ingezamelde voedselmanden. | Foto: pr Foto: pr

Kinderen RKBS de Horizon zijn lichtje voor anderen

Wat is er mooier dan als school het advents- en kerstproject met de naam ‘Licht zijn voor een ander’ echt handen en voeten te geven. Kinderen en teamleden van RKBS de Horizon in Katwijk aan den Rijn deden het met het inzamelen van vele houdbare producten voor de Voedselbank Katwijk. 


Ondanks dat al het enthousiasme en inzet een week eerder moest stoppen door de opgelegde vervroegde kerstvakantie, was de reactie op de oproep van school hartverwarmend. Zo werden afgelopen vrijdagochtend acht grote voedselmanden tot de rand toe gevuld en ingeladen door de blije vrijwilligers van deze voedselbank.


Trots

Directeur Herbert van Elteren: ‘Zo trots op de inzet van onze kinderen, hun ouders en mijn collega’s in deze bijzondere tijden. Des te belangrijker om dat lichtje nu voor de ander te kunnen zijn en blijven, in dit geval betreft het gezinnen die het heel hard nodig hebben of wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ons lichtje voor hen zal nooit doven.’



 Alleen diplomazwemmen in zwembad

Door de (gedeeltelijke) lockdown is zwembad Aquamar tot en met 14 januari uitsluitend geopend is voor elementaire zwemlessen (ABC). Alle overige activiteiten komen in deze periode volledig te vervallen.


Door de verplichte sluitingstijd van 17.00 uur is er gedurende deze periode een aangepast zwemlesrooster. In tegenstelling tot voorgaande weken wordt er weer volgens een 40-minutenrooster gewerkt. Ook worden er de komende periode extra zwemlessen worden aangeboden.

Meer daarover op: 

zwembadaquamar.nl > coronamaatregelen





Abonnementen

Alle meerbadenkaarten, jaarabonnementen, kwartaalabonnementen en Aquasportpassen die op zaterdag 18 december 2021 nog geldig waren, worden op het moment dat het zwembad weer open gaat door ons verlengd met de periode dat het zwembad gesloten was.

Personen die in de periode van 19 december 2021 t/m 14 januari 2022 E-tickets hebben gereserveerd, krijgen de kosten hiervan teruggestort op hun bankrekening.