Kerstviering PCOB Rijnsburg

PCOB-afdeling Rijnsburg-Valkenburg organiseert twee kerstvieringen voor de leden, op woensdag 8 en donderdag 9 december. Aanvang is om 10.30 uur, rond 12.00 uur is er een lunch en einde van de kerstviering is om 15.00 uur. 

Het is de bedoeling dat u zich aanmeldt voor de woensdag of de donderdag. Dit kan van 3 tot en met 6 december bij Tineke van Delft, 06 21520710. 

Het blijft van belang om de coronamaatregelen te hanteren. Zorgvuldigheid blijft geboden. Bij binnenkomst vragen wij u een mondkapje te dragen en uw QR-code wordt gecontroleerd.



Hulp bij geldproblemen


Sinds oktober van dit jaar wordt er contact gezocht met inwoners in Katwijk die hun rekeningen voor de vaste lasten niet betaald hebben. Niet om mensen de les te lezen, maar hulp aan te bieden. Zo kunnen eventuele financiƫle problemen al vroeg besproken worden om te voorkomen dat er grotere schulden ontstaan.

Wooncorporatie Dunavie werkt hierin met de gemeente samen. Zo zorgen gemeente en Dunavie er samen voor dat huurders niet verder in de financiƫle problemen komt. Meer informatie op: www.dunavie.nl > vroegsignalering