Afbeelding
Foto: Gerard Bol

Rotary schenkt tulpenbollen aan schoontuinproject

Maarten Riezebosch, voorzitter van de Rotary Katwijk-Noordwijk, was woensdagmiddag 13 oktober bij het schooltuinproject in de Katwijkse Duinvallei om de kids te verrassen met vijftien gesponsorde dozen tulpenbollen. 


Leden van deze Rotaryclub hadden deze gekocht om de wereldwijde ‘End Polio Now-campagne’ van Rotary International te steunen. Eerder steunde de Rotary dit unieke schooltuinproject van Gerard Bol met de levering van compost en groenteplantjes voor de 20 tuintjes. 


Wereldwijd zijn er ongeveer twintigduizend leden bij de Rotary met 476 clubs en Riezebosch is er met de 31 andere leden één van. Ze komen regelmatig bijeen voor een lunch, diner of een drankje, vaak gevolgd door een lezing. Daarbij zet men zich ook in voor de meest uiteenlopende projecten en goede doelen zowel lokaal als internationaal. 


Riezebosch: ‘Dus komt u in het voorjaar bij dit mooie schooltuinproject in de Katwijkse Duinvallei en u ziet deze tulpen in volle bloei staan, denk dan ook even waarom we deze tulpen hebben gekocht en ook weer weggeschonken aan dit lokale groene initiatief. En wilt u meer over ons weten als Rotaryclub? Kijk dan op rotary.nl/katwijknoordwijk.’


Foto: Gerard Bol