Arie van der Plas en Wim de Jong, aftredend voorzitter en penningmeester. | Foto: pr
Arie van der Plas en Wim de Jong, aftredend voorzitter en penningmeester. | Foto: pr Foto: pr

Bridgeclub De Brug

Na ruim anderhalf jaar heeft Bridgeclub De Brug de draad weer opgepakt. Eindelijk was er weer normaal fysiek bridge mogelijk, en meteen een algemene ledenvergadering. 


Belangrijk was dat de voorzitter Arie van de Plas en penningmeester Wim de Jong aan het eind van hun termijnen waren. Opvolgers werden gekozen. Tevens werd het speelplan voor het komend seizoen vastgesteld.

Door de jaren heen hebben de leden hun partijtjes in competitieverband gespeeld. Enerzijds met de nodige ambitie in de regionale competitie, waar een team van De Brug in de hoofdklasse speelt. Anderzijds in de clubcompetitie in De Roskam die vooral ook gezellig is. 

Op dinsdag- en donderdagavond om 19.45 uur starten de spelers in De Roskam, een centrale en historische plek in Katwijk, om zes rondes te spelen. Op dinsdag zijn er twee lijnen en op donderdag een lijn, waarin wordt gespeeld. Op beide dagen is er nog ruimte voor nieuwe spelers.

Bent u gegrepen door het bridgespel en ziet u hierin een uitdaging, kom eens kijken in De Roskam of bel/email naar De Brug. Er is ruimte voor gevorderde en voor thuisbridgers, maar ook voor beginnende bridgers, die pas een cursus hebben gevolgd. Een vaste speelpartner is daarbij geen vereiste. Wij bieden daarbij desgewenst begeleiding door ervaren spelers.

Meer weten: 9010.bridge.nl of bel mevrouw. M. J. Koot, 06 23386318.