Quick Boys organiseert alsnog reünie

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Quick Boys in 2020, organiseert de Katwijkse voetbalvereniging op zaterdag 18 juni 2022 een grootse reünie voor haar (oud-)leden. Via verschillende media probeert de club iedereen te bereiken die ooit lid is geweest van de ‘blauw-witten’.


De organisatie van de reünie, die onderdeel uitmaakt van de werkgroep ‘Quick Boys 100 jaar’, werkt achter de schermen aan een goed verzorgde reünie. Via de website van Quick Boys (www.quickboys.nl) is het voor volwassen leden en oud-leden inmiddels mogelijk om zich aan te melden voor de reünie. Het evenement wordt gehouden op het eigen sportpark Nieuw Zuid, bij grote belangstelling zal ook naar een externe locatie worden gezocht.

Door de coronacrisis konden de meeste jubileumactiviteiten van Quick Boys in 2020 geen doorgang vinden. De club heeft daarom besloten om het jubileumjaar in 2022 opnieuw ‘af te spelen’, inclusief de reünie in de zomer.


Voor vragen of opmerkingen m.b.t. de reünie kan contact worden opgenomen met de organisatie via 

reunie@quickboys.nl.




Warm welkom voor de Sint

Sinterklaas en zijn Pieten kwamen vorig jaar met stille trom naar Nederland. Door corona en de bijhorende maatregelen was een warm welkom vanuit de Zwaaikom en door de Princestraat in Katwijk niet mogelijk. Dit jaar hoopt Stichting Sint en Pietenactie weer een grootse intocht te organiseren. 


Beperkingen rondom het ontvangen van (Sint) bezoek eind vorig jaar, maakte dat de inkomsten van Stichting Sint en Pietenactie zijn achtergebleven bij de verwachting. Ook vanuit andere fondsen en sponsoren zijn er dit jaar minder middelen beschikbaar om een intocht te organiseren.

Hoe mooi zou het zijn wanneer de inwoners van Katwijk en andere liefhebbers van Sinterklaas de Sint een warm hart toedragen en een grootse intocht mogelijk maken?

Dit kan via de crowdfundingactie die Stichting Sint en Pietenactie gaat starten. Met deze actie kan een ieder zijn financiële steentje, groot of klein bijdragen en krijgt de Sint zijn warme welkom in Katwijk. Meer informatie over de actie en de QR code voor het storten van een bijdrage zijn te vinden op www.sintenpietenactie.nl

Mocht onverhoopt de intocht door beperkende maatregelen rondom corona niet door kunnen gaan, dan wordt uw donatie gebruikt voor de eerstvolgende intocht die Stichting Sint en Pietenactie kan en mag organiseren.

De telefoonlijn voor het maken van afspraken is inmiddels geopend, aanvragen voor huisbezoeken of bezoeken aan scholen en instellingen kunnen gedaan worden via het nummer 06 36 29 39 63. De opbrengst van stichting Sint en Pietenactie vloeit via hun donatiefonds terug naar lokale goede doelen die gericht zijn op het welzijn van kinderen.