Regio Holland Rijnland zoekt gezins-huisouders

Regio Holland Rijnland zoekt toegewijde zorgprofessionals die in staat zijn om een specialistisch gezinshuis of een specialistische gezinsgerichte kleinschalige zorgvoorziening te realiseren, waarbij 24/7 in een veilige, vertrouwde omgeving zorg wordt geboden aan kinderen en jongeren die door meervoudige, ernstige of complexe problematiek niet meer thuis kunnen wonen. 


Op dinsdag 26 oktober organiseert de regio daarom in samenwerking met zorgorganisatie 'Driestroom' een informatieavond voor belangstellende zorgprofessionals.


De waarde van specialistische kleinschalige settingen
Gezinshuizen en gezinsgerichte zorgvoorzieningen bieden kinderen en jongeren een veilige en vertrouwde omgeving met vaste professionele opvoeders die er onvoorwaardelijk voor hen zijn. Holland Rijnland ziet graag meer van deze zorgvormen ontstaan, zodat kinderen en jongeren na een uithuisplaatsing zo veel mogelijk in een ‘gewoon’ gezin kunnen opgroeien.


Samen met Driestroom

Samen met zorgorganisatie Driestroom - expert op gebied van specialistische kleinschalige zorg - is Holland Rijnland aan de slag om een specialistische kleinschalige woonvorm in de regio te realiseren. Driestroom is sterk in het realiseren van kleinschalige zorgconcepten samen met zorgprofessionals.


Informatieavond

Regio Holland Rijnland en Driestroom organiseren op dinsdag 26 oktober in Katwijk een informatieavond van 19.30 tot 21.00 uur voor zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een specialistisch gezinshuis of een specialistische gezinsgerichte kleinschalige zorgvoorziening. Informatie over de locatie en tijdstip volgt nog. Aanmelden kan door een mail te sturen aan

info@ondernemersgroepdriestroom.nl