Haringrock terug naar roots in Tripodia

Haringrock, het oudste muziekfestival van Katwijk, organiseert op vrijdag 26 en zaterdag 27 november toch een alternatieve editie organiseren. Het kustfestival verhuist daarvoor naar Tripodia in Katwijk. De openluchtedities en Katwijkse vrijmarkt van 2020 en 2021 heeft de organisatie vanwege de coronaregels en veiligheid van bezoekers helaas moeten annuleren. In Tripodia krijgt het oudste en grootste strandfestival van Katwijk in november toch een mooi alternatief.


‘We brengen Haringrock als alternatief terug naar zalencentrum Tripodia, de plek waar het in 1984 allemaal is begonnen. Kleiner van opzet, maar met de sfeer en uitstraling, zoals bezoekers dat van ons gewend is, zegt organisator Ton frissen. ‘Omdat we in de geest van Haringrock liever geen toegangskaarten verkopen, hebben we besloten om hier dit jaar de Prioriteitspas voor in te zetten.’


Frissen laat zich nog niet uit over welke headliners er op het programma staan voor aankomend jaar, maar geeft aan weer in gesprek te zijn met grote (internationale) namen. Een aantal bands zijn al wel bekend, die worden vermeld op de website.


Toegangspas

Er is nog een aantal passen beschikbaar. De pas kost 20 euro en biedt toegang tot twee avonden Haringrock. De Prioriteitspas biedt bovendien mooie kortingen bij diverse horecagelegenheden en andere aangesloten ondernemers. 

De pas is alleen te bestellen via www.haringrock.nl