Van links naar rechts: directeur Harold de Jong en manager Corniels van der Plas. | Foto: Piet van Kampen
Van links naar rechts: directeur Harold de Jong en manager Corniels van der Plas. | Foto: Piet van Kampen Foto: Piet van Kampen

Tankstation De Jong krijgt ander kleurtje

Het wordt voor de klanten even wennen, maar na veertig jaar Shell heeft directeur Harold de Jong een belangrijke stap genomen. Heel bewust want de omschakeling van Shell naar TotalEnergies heeft voor de klanten een aantal voordelen.


Door Piet van Kampen

‘Het wordt Tota(a)l anders’ heeft De Jong als ludieke woordspeling in huis. Hij licht toe wat dat allemaal inhoudt. ‘Natuurlijk is de brandstof van Total wereldwijd bekend als zijnde van uitstekende kwaliteit’. Dat staat zonder meer buiten kijf. Maar waarom dan toch de switch van de eveneens prima brandstof van Shell naar de nieuwe leverancier? ‘Kijk’, vervolgt de directeur, ‘bij TotalEnergies kunnen de klanten hun lokale en favoriete voetbalclub steunen met de speciale TotalEnergiesclubcard. Katwijk is een voetbaldorp en heeft veel leden en supporters. Dat is een van de redenen van de omschakeling. Bovendien kan iedereen profiteren van landelijke interessante acties. De zakelijke Shellpas kan worden omgeruild voor de TotalEnergiespas. Maar er zijn meer redenen waarom wij per 1 november veranderen. De bezitters van een zakelijke tankpas kunnen profiteren van kortingen. Een belangrijk financieel voordeel is dat de Shellpas 2.50 euro per maand kostte en de nieuwe TotalEnergiespas 3,95 euro voor een heel jaar. Dat is de eerste winst voor de pashouders’. Daarnaast ontvangt de gebruiker van de premium brandstof genaamd Excellium twee weken lang gratis pech hulp. Alles bij elkaar opgeteld een weloverwogen besluit van De Jong. 

De pompen worden vernieuwd en ook het voorterrein krijgt een up-to-date uitstraling. Per 1 december wordt er een nieuwe wasstraat neergezet welke de modernste in de regio is met onder andere een schuimdouche en de beste oplossing om velgen te reinigen. De enthousiaste ondernemer gaat wel degelijk met de tijd mee en past nieuwe ontwikkelingen toe. 


Als vanouds

De verandering zal ongetwijfeld meer nieuwe voordelen opleveren voor de klantenkring. Maar zoals vanouds zijn het nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten in het bedrijf. Zoals bij het succesvolle Eet & Gerei waar de heerlijke broodjes gretig aftrek vinden. Waar in deze mooie shop nog steeds een keur van kwalitatieve producten te vinden is.

Tijdens de omschakeling duren de werkzaamheden aan het pompstation van 1 tot en met 3 november. Dan kan er niet worden getankt, maar de tankshop is wel gewoon geopend. Na 3 november is het Tota(a)l anders.