Op 10 oktober

Oecumene                vol vertrouwen

‘Vertrouwen’ is zondag 10 oktober het thema van de oecumenische viering van woord en gebed van de parochiekern H. Joannes de Doper met de Hervormde gemeente De Rank in Katwijk. 


In de RK-kerk aan de Kerkstraat in Katwijk aan den Rijn zitten de leden van deze geloofsgemeenschappen dan weer gezamenlijk schouder aan schouder in de kerkbanken. 

Van oudsher zeker al een mooie traditie in Katwijk, al stammende uit de jaren van de voormalige pastores Toon Raadschelders (1970 – 1981) en Jan van Mastwijk (1981 – 1989).


In deze oecumenische viering, eerder gepland op 24 januari 2021 in de Week van Gebed voor de Eenheid, gaan ds. Padmos van De Rank en diaken Peter Winnubst van de parochiekern voor. Het koor Vocalis zorgt voor de muzikale ondersteuning. 

Speciale aandacht wordt er gevraagd voor de deurcollecte na afloop van de viering voor de statushouders in Oegstgeest, die vanaf november worden opgevangen in het Hoefijzergebouw.


Iedereen is meer dan van harte welkom om zondag 10 oktober om 09.30 uur mee te vieren in de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn.