Samen buiten bewegen in hele gemeente

Vitality Club voor 50-plussers

Heb je zin om weer lekker te bewegen en heb je behoefte aan meer ritme en structuur? Dan is de Vitality Club voor 50-plussers interessant voor jou. Sporten zorgt ook voor minder sociale of emotionele eenzaamheid. Wekelijks lekker bewegen met gelijkgestemden doet u goed. 


Het idee achter de Vitality Club is bewegen voor en door ouderen. De groep krijgt eenvoudig sportmateriaal mee en wordt door Welzijnskwartier ondersteund bij het starten van de groep. 

Bewegen is voor iedereen gezond en draagt bij tot een gezonde leefstijl. Iedereen is welkom om mee te doen, welk (sport) niveau of hoe de conditie ook is. Er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke omgeving. De doelgroep bestaat uit 50-plussers, zelfstandige ouderen die het belang van bewegen inzien, buiten willen bewegen en niet vast willen zitten aan allerlei verplichtingen van bijvoorbeeld een sportvereniging of fitnesscentrum. De kosten zijn laag, kom je niet betaal je ook niet. 

Aanmelden voor proefles kan via www.doemeeinkatwijk.nl of bel naar: (071) 4033323.

Wanneer, hoe laat en waar?

Maandag: 09.00 uur 

Dierenweide Rijnsburg;

Dinsdag: 08.45 uur 

Dorpsweide Valkenburg;

Woensdag: 09.00 uur 

VV Katwijk, Katwijk;

Donderdag: 09.00 uur 

Quick Boys, Katwijk;

Vrijdag: 09.00 uur 

Cruijff Court, Katwijk.

Kosten: eerste twee keer gratis, daarna o.b.v. strippenkaart 1 euro per keer.



Postzegelbeurs in Open Hof

Postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg houdt na een lange pandemiestop op zaterdag 16 oktober weer een beurs. De vereniging is inmiddels verhuisd naar De Open Hofkerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn. 

Er is volop gelegenheid te ruilen, ook zijn enkele handelaren aanwezig, waaronder één met ansichtkaarten van onder meer Katwijk, Noordwijk en het Koninklijk Huis. De 'stuiver'-boeken van de vereniging liggen ook klaar.

Nieuwsgierig of uw oude verzameling nog iets waard is? Laat een deskundig lid van de vereniging er naar kijken, tussen 10.00 en 14.00 uur.

Op dinsdag 12 oktober is er een verenigingsavond in de Open Hof, vanaf 19.30 uur.