Buurtsoep bij Pniëlkerk

Bij de Pniëlkerk is er komende zondag 10 oktober weer een Buurtsoep van 13.00-14.30 uur.


Bij de Buurtsoep wordt gezocht naar warmte en verbinding met buurtbewoners. Om 13.00 uur staat de soep én koffie/thee klaar. De soep mag meegenomen worden. Het is natuurlijk extra gezellig om de soep ter plaatse te eten en elkaar zo verder te ontmoeten.

Heb je een buurvrouw/buurman, een kennis of ken jij iemand die (te) vaak alleen eet en wel wat gezelligheid of afleiding kan gebruiken? Kom dan samen naar de Buurtsoep van zondag 10 oktober van 13.00 tot 14.30 uur bij de Pniëlkerk.


Next Level Series 

In de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn wordt op vier woensdagavonden in oktober en november de Next Level Series gehouden. 


Vier avonden met onderwijs over de Heilige Geest door prof. dr. Willem J. Ouweneel, en natuurlijk ontmoeting, muziek en gebed.

Starttijd is 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Meer info via 

nextlevel@hervormdkatwijkrijn.nl 


Koffie-ochtend Rehoboth

Woensdagmorgen 13 oktober is er een Rehoboth koffie-ochtend in het Maranathacentrum aan de Poolster in Rijnsoever.


Wij mogen weer samen komen, na een lange tijd. Hoe heerlijk is dat! Daarom is het thema: Ontmoeten. Elkaar weerzien en spreken. Bijbel lezen en veel samen zingen.

Ook is er extra tijd voor een koffiepauze, om elkaar te spreken.

De koffie en thee staan klaar vanaf 09.00 uur. Aanvang bijeenkomst om 09.30 uur en we eindigen rond 11.30 uur.

Opgeven is niet nodig.


Koffie bij Hanna 

Vrouwencontactgroep Hanna organiseert woensdag 13 oktober een koffieochtend.


Uitgenodigd is ds. P.C. Hoek. Hij heeft een boek geschreven getiteld: ‘Als de schaduw valt’. Hierin beschrijft hij het omgaan met verlies en rouw. Een thema waar we allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen. Naast het luisteren, zal er ook ruimte zijn om met elkaar in gesprek te gaan of vragen te stellen.

Locatie: Triumfatorkerk, Piet Heinlaan te Katwijk. De inloop vanaf 09.15 uur. Aanvang 09.30 uur en eindigen om 11.30 uur. Er is een collecte voor de onkosten.

Er is kinderoppas aanwezig, maar wel graag van te voren opgeven bij Andrea Haasnoot: andreavanbeelen@hotmail.com of via telefoonnummer 06 537 185 08.