Aanmelden

Info-avond over busbaan langs Duinvallei

Provincie Zuid-Holland werkt samen met gemeente Katwijk aan een plan voor de aanleg van een vrije busbaan langs de nieuwe Ir. G. Tjalmaweg en de Duinvallei bij Katwijk. Deze busbaan is onderdeel van de R-net corridor Leiden-Katwijk-Noordwijk.


Om de omgeving te betrekken, organiseert de provincie een informatiebijeenkomst over het deel van de busbaan langs de Duinvallei. Deze bijeenkomst is op dinsdag 28 september tussen 19.00 en 21.00 uur in de Open Hof Kerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn.

Tijdens deze bijeenkomst geeft de provincie meer informatie over de planning en het participatieproces rondom het toekomstige tracé van deze busbaan.

De provincie biedt geïnteresseerden ook de mogelijkheid om de informatiebijenkomst via een livestream online bij te wonen.


Informatie en aanmelden

Men dient zich voor de informatiebijeenkomst op 28 september aan te melden. Dit kan door het sturen van een e-mail naar rnet@pzh.nl onder vermelding van ‘Aanmelden 28-9’ in het onderwerp.

Geef in de e-mail aan of u de bijeenkomst in de Open Hof Kerk of online bijwoont.


Trauma-helikopter in Valkenburg

De hulpdiensten werden afgelopen zaterdagochtend rond 01.10 uur massaal ingezet voor een melding in een woning aan de Claudiusdreef in Valkenburg.



De trauma-helikopter werd ingezet ter ondersteuning van het ambulancepersoneel. Die landde bij de N206. Een persoon werd door de brandweer uit een raam naar beneden gehaald en vervolgens samen met de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.