Nog plaatsen vrij bij K&O-cursussen

Reanimatie/AED

Reanimatie en AED gebruik is van levensbelang. Als iemand een hartstilstand heeft gekregen zijn de eerste 6 minuten cruciaal. 


De nadruk bij deze cursus ligt op praktijk oefening want reanimeren kun je leren door het te doen. Je leert hoe te handelen als je alleen bent met een slachtoffer of als je met meerdere noodhulpverleners bent. In les 2 leert u omgaan met de AED. 


Start: dinsdag 5 oktober. 

Tijd: 19.00-21.00 uur.

Prijs : 2 lessen voor 40,- euro.


Portret tekenen 

Leren portrettekenen is bereikbaar voor iedereen die dat wil. Na enkele lessen ziet u al duidelijk zichtbare vooruitgang in de uitbeelding van uw partner, of uw kind, of uw familielid, of... uzelf. We beginnen uiteraard met de basis en bouwen verder de vaardigheden op ogen - neuzen - monden - oren en... de haren. 


Start: maandag 4 oktober. 

Tijd: 19.30-21.30 uur. 

Prijs: 6 lessen voor 100 euro.


Werken met pastelstiften en pastelpotloden

Schilderen met kleur pastelstiften is een boeiende en prachtige techniek.


U brengt gekleurde lagen aan op pastelpapier. Vervolgens mengt u met uw vingers en handoppervlak kleur partijen met elkaar. Tenslotte brengt u details aan met de rand van stiften en gebruik van uw vingers.


Het pastelleren geeft prachtige resultaten! Het geeft een fluweelachtig effect.


Start: dinsdag 5 oktober. 

Tijd: 19.30-21.30 uur. 

Prijs: 6 lessen voor 100 euro.


Website maken
met Wordpress

Zonder technisch gedoe een website maken? Wil je een professionele website of blog maken, maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen? Tijdens deze cursus leer je niet alleen de website vanaf het nulpunt op te bouwen, maar ook de website tijdens het gebruik te onderhouden en up-to-date te houden.


Start: woensdag 6 oktober. 

Tijd: 19.30-21.30 uur. 

Prijs: 6 lessen voor 80,- euro.


Whisky proeverij

Raak wegwijs in het overweldigende aanbod aan whisky’s en ontdek uw smaakvoorkeur tijdens onze whiskyproeverij. Whisky is er in vele soorten en maten. De drank komt uit vele landen, waaronder natuurlijk Schotland. Tijdens deze workshop komt u meer te weten over het proces van het maken van deze zogeheten godendrank. We proeven zeven verschillende Schotse whisky’s tijdens de workshop, waartussen u grote verschillen zult opmerken.


Start: donderdag 7 oktober. 

Tijd: 19.30 – 22.00 uur. 

Prijs: 1 les voor 25,- euro.


De cursussen worden gegeven in het K&O gebouw, Sluisweg 16 in Katwijk.


Voor uitgebreide informatie en direct inschrijven op 

www.kenokatwijk.nl of op kantoor bij K&O, 071 4016400, op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur.