UNI weer van start

Na alle beperkingen rondom het coronavirus, is Chr. Muziekvereniging UNI na de zomervakantie weer volop van start gegaan. Het Bevrijdingsconcert dat al tweemaal verplaatst moest worden, staat nu gepland op zaterdag 6 november en ook wordt er een nieuwe AMV -en Blokfluitklas opgestart.


De voorbereidingen voor het Bevrijdingsconcert zijn in volle gang. Rekening houdend met alle geldende maatregelen, zal dit dubbelconcert met het Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps gehouden worden in Tripodia. Dit orkest is hoofdzakelijk geformeerd uit voormalig dienstplichtige militairen en staat, samen met het Groot Harmonie Orkest van UNI Katwijk garant voor een mooie avond muziek. Kaarten à 7,50 euro p.p. zijn verkrijgbaar via pr@uni-katwijk.nl


Nieuw bij UNI is de opstart van AMV (Algemene Muzikale Vorming). Een manier voor jonge kinderen van 5 en 6 jaar om met leuke spelletjes, liedjes en bewegen kennis te maken met de grondbeginselen van muziek. Daarnaast gaat er voor kinderen van 7 en 8 jaar weer een nieuwe blokfluitklas van start gaan, iedere woensdagmiddag.


Meer info of opgeven via

weno@uni-katwijk.nl