Zondag 26 september

Jeugddienst: bekeken of gezien worden

Gericht of met aandacht waarnemen met het oog, ook wel ‘kijken’ genoemd. Iets wat we continu doen als we wakker zijn, mits onze gezondheid dat toestaat uiteraard. Maar, is ‘kijken’ ook gelijk aan ‘zien’? En staat ‘bekeken worden’ gelijk aan ‘gezien worden’? 


Hoe kijkt Jezus naar jou? Ziet Hij jou wel staan? Ook als anderen je alleen maar bekijken? Gezien worden, is serieus nemen; hem of haar erbij betrekken. Ten diepste verlangt een ieder daarnaar. Ook in de bijbel, denk maar aan de overspelige vrouw; hoe blij was zij dat ze door Jezus werd gezien? Terwijl de rest haar slechts bekeek. 


Dit is het thema van de jeugddienst op 26 september, waar de heer De Best de aanwezigen meer over zal vertellen. Erik de Mooij en zijn band verzorgen de muzikale medewerking.


Deze jeugddienst begint om 18.30 uur in de Hervormde kerk in Valkenburg. 



Gezamenlijke Koffieochtend

In de Ichtuskerk aan de Nachtegaallaan wordt op woensdagmorgen 22 september een gezamenlijke koffieochtend gehouden. Het winterseizoen wordt met elkaar gestart.


Gerald Troost is spreker en zanger. Het thema is ‘Waarde van wachten’. Zanggroep Immanuël zorgt voor de muzikale invulling.


U bent welkom vanaf 09.00 uur. De koffieochtend duurt tot 11.30 uur.


Opgeven kan tussen 18.00 en 20.00 uur bij Diny, 071 4085213 of Anneke, 071 4032025.


Wijkgemeente Ichthus 

Zingend geloven

In de Ichthuskerk is er op donderdagavond 23 september weer ‘Zingend geloven’. Samen zingen de aanwezigen bekende geestelijke liederen, uit onder andere de bundels van Joh. de Heer en Opwekking.


Al zingend elkaar bemoedigen in het geloof. Iedereen is van harte welkom.


De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Thema's zijn, voor de pauze, zingen met mond en hart en na de pauze, God is echt overal.