De Dorcaswinkel Katwijk heeft een ruime collectie kleding. | Foto: pr
De Dorcaswinkel Katwijk heeft een ruime collectie kleding. | Foto: pr Foto: pr

Feestelijke jubileumweek Dorcaswinkel Katwijk

De kringloopwinkel van Dorcas aan de Sandtlaan in Katwijk aan den Rijn viert in september haar driejarig jubileum. Bovendien bestaat Dorcas Nederland, de Landelijke Hulp- en ontwikkelingsorganisatie, dit jaar 40 jaar. Reden dus voor een feestje. 


Tijdens de jubileumweek wordt er een bon in diverse kranten geplaatst. Tegen inlevering van deze bon krijgt u in onze winkel een gratis big shopper cadeau. OP = OP. Daarnaast hebben we op zaterdag 18 september ook wat lekkers voor bij de koffie (of de thee) in deze speciale jubileumweek.


Ondersteuning

Inmiddels heeft een aantal organisaties uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg de weg gevonden naar de Dorcaswinkel in aan de Sandtlaan, zoals de Voedselbank, stichting HOE (Hulporganisatie Oost -Europa), IWAK (Interkerkelijke Organisatie Werkgroep Asielzoekers Katwijk) en Labour Ward (hulpverlening in Ghana). Deze organisaties hebben kleding en schoenen gekregen, zodat het terecht komt bij de mensen die het hard nodig hebben. Een prachtige manier om elkaar te helpen. September is ook de maand waarin er wordt gewisseld van seizoen; het moment waarop heel veel zomerkleding wordt opgeruimd voor het volgend seizoen. Juist op dat moment biedt de winkel met name veel kleding aan bij andere organisaties die het goed kunnen gebruiken. De kringloopwinkel van Dorcas Katwijk is gevestigd aan de Sandtlaan 10 C in Katwijk aan den Rijn. Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.