Komende zaterdag is er sinds een jaar weer een vogelbeurs in het clubgebouw an de Oude ’s Gravendijckseweg in Katwijk. | Foto: pr
Komende zaterdag is er sinds een jaar weer een vogelbeurs in het clubgebouw an de Oude ’s Gravendijckseweg in Katwijk. | Foto: pr Foto: pr

‘De Kanarievogel’ start weer met de Vogelbeurs

Na de noodgedwongen onderbreking van een jaar al gevolg van corona organiseert de Katwijkse vogelvereniging De Kanarievogel op zaterdag 18 september van 10.00 tot 12.00 uur de eerste vogelbeurs van het nieuwe seizoen in het clubgebouw van Stichting Kleindierensport Katwijk aan de Oude ’s Gravendijckseweg 2a. Iedereen is welkom.

De vaste bezoekers van de vogelbeurs van De Kanarievogel hebben hun ‘uitje’ een jaar moeten missen, maar we gaan weer van start! Hopelijk zonder onderbreking zal tot en met april 2022 weer iedere derde zaterdag van de maand een vogelbeurs georganiseerd worden. De eerste staat gepland voor zaterdag 18 september. 



De moeite waard

Lid van De Kanarievogel of geen lid, komende zaterdag kan iedereen terecht in het clubgebouw van De Kanarievogel aan de Oude ’s Gravendijckseweg 2a om vogels te ruilen, te verkopen, van anderen over te nemen, etc. 


Wil je overtollige vogels verkopen, dan mogen maximaal twee vogels in één kooi geplaatst worden. ‘De Kanarievogel’ stelt hiervoor gratis kooien ter beschikking. Ben je op zoek naar vogelzaden en voor de vogelliefhebberij benodigde toebehoren? Op de beurs is ook op dit gebied van alles te vinden. Heb je niets te kopen of te verkopen, maar ben je wel een vogelliefhebber dan is een bezoekje aan de beurs zeker de moeite waard. 

Het is tenslotte een mooie gelegenheid om contact te leggen met andere vogelhouders. Zeker nu we elkaar zo lang niet gezien en gesproken hebben. Voor zowel leden van de Kanarievogel als niet-leden is toegang tot en deelname aan de beurs gratis. 

De openingstijden zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Denk aan de coronavoorschriften.