Rijnvogels op bezoek bij Spijkenisse

Na een prima start van het seizoen zijn de roodwitte Vogels met drie overwinningen op rij de koploper van de Hoofdklasse A. Bivakkeren op een roze wolk is altijd levensgevaarlijk. Leuk voor even maar snel weer terug naar de realiteit. 


Die geeft aan dat er komende zaterdag de altijd lastige uitwedstrijd naar Spijkenisse op de wedstrijdkalender staat vermeld. De historie leert dat de beide teams in al die jaren wel min of meer aan elkaar waren gewaagd. 


De huidige ranglijst bekijkende leert echter dat de Katwijkers op basis van de recente resultaten favoriet zijn. Mede omdat de groenwitten met twee gelijke spelen en een nederlaag een voorlopige mislukte start van het seizoen kenden. Juist daarin schuilt voor de mannen van trainer Thomas Duivenvoorden het gevaar. Geen onderschatting, op geen enkele manier dan ook. Ondanks dat de trainer nog steeds enkele vaste waarden in zijn team zal moeten missen zijn er nog capabele vervangers om een goede wedstrijd neer te zetten. 


De Vogels kunnen er op voorhand vanuit gaan dat de thuisclub tot het uiterste zal gaan om de eerste overwinning over de streep te trekken.


Narrenloterij bij Quick Boys

De mensen achter de succesvolle jubileumloterij ‘Scoor een Huis’ hebben iets nieuws georganiseerd: de Narrenloterij. De naam zegt het al een beetje: door én voor QuickBoyzers. Al kan natuurlijk iedereen die dat wil loten kopen.


En dat is zeker de moeite waard. Allereerst vanwege de hoofdprijs van 7.500 euro (belastingvrij). Maar ook door het enorme aantal prijzen, wat een geweldige winkans biedt. De commissie had al een flink prijzenpakket samengesteld. Maar dit is nog eens aangevuld met een grote variatie aan prijzen, aangeboden door vele sponsoren en leden. 


De opbrengst komt ten goede aan projecten, waarmee het nóg gezelliger wordt rondom het hoofdveld op Nieuw Zuid: renovatie van de koffiecorner en aanleg van een terras. 


Op de website www.narrenloterij.nl een overzicht van de prijzen. Dat krijgt trouwens nog heel regelmatig een update. En je kunt er natuurlijk loten kopen. Er is een beperkt aantal: maximaal 7.500 stuks. Ze kosten slechts 10,- euro per stuk. Dat is echt een koopje, gezien de hoeveelheid en kwaliteit van de prijzen. 


De trekking en bekendmaking van de winnende lotnummers is op donderdag 30 september. Wacht dus niet te lang met je loten.