Politiek een uurtje later

Het radioprogramma Politiek voor het weekend van RTV Katwijk start morgen weer. Niet meer van 16.00 tot 17.00 uur, maar voortaan van 17.00 tot 18.00 uur. Een uurtje later dus.


‘Politiek voor het weekend’ is geen ver-van-mijn-bed-show. De redactie wil de lokale politiek dichterbij brengen, politici (kritisch) bevragen naar het waarom en hoe van hun standpunten.

‘Politiek voor het weekend’ is een co-productie van RTV Katwijk en Uitgeverij Verhagen en is iedere vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur te beluisteren.


De uitzending is live te
beluisteren via

https://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/

Terugluisteren kan via uitzending gemist https://www.rtvkatwijk.nl



Nieuwsredactie RTV Katwijk zoekt nieuwsgierige Katwijkers

De nieuwsredactie van de lokale omroep RTV Katwijk zoekt versterking voor diverse nieuwsprogramma’s op radio en televisie. Uitdagend en constructief, open en eerlijk, lokaal en relevant.


Concreet zoekt RTV Katwijk vrijwilligers die het leuk vinden om de radiotechniek van RTV Magazine op zaterdagmorgen te doen. Uiteraard krijg je daar begeleiding in, en zijn er doorgroeimogelijkheden.


Verder zoekt RTV Katwijk mensen die het leuk vinden om lokale journalistieke producties te maken. Voor radio, televisie en online. Je krijgt begeleiding van de redactie, en je kunt zelf beslissen hoeveel uur per week je bezig wil zijn.


RTV Katwijk is bezig om de nieuwsredactie te versterken en te professionaliseren. RTV is al tientallen jaren de publieke lokale omroep voor de gemeente Katwijk en maakt dagelijks journalistieke producties. Schroom niet en kom kennismaken.


Interesse? Mail naar

redactie@RTVkatwijk.nl