Erik de Mooij & band. | Foto: pr
Erik de Mooij & band. | Foto: pr Foto: Willem Haasbroek

Lezing bij NVKO

Netwerk Vrouwen van Katwijk en Omgeving (NVKO) begint het nieuwe seizoen met de lezing van Bastiaan Brink. Zijn carrière als concertpianist werd lamgelegd door de zogenaamde muzikantenvloek. 


Dat betekent dat je geen piano meer kan spelen. Hoe hervond hij de zin en de schoonheid van het leven tijdens een reis langs de meest afgelegen plekken op aarde? Hij vertelt over zijn boek ‘Sporen naar de horizon’. Een hoopgevend verhaal over hoe een mens tegenslag kan overwinnen door er een wending te geven aan zijn leven.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U betaalt voor de eerste bijeenkomst 10 euro. Als u lid wordt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de contributie.


De ochtendbijeenkomsten van Netwerk Vrouwen van Katwijk en Omgeving, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk aan Zee. De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staat vanaf 09.00 uur klaar.

Meer informatie op www.netwerkvrouwenvankatwijk.nl.


Info: Janet van der Voort-Aanhaanen, 071 4071706.



Aanbiddingsavond met Erik de Mooij & Band

Baptistengemeente Katwijk start op zondag 12 september het nieuwe seizoen met een aanbiddingsavond. Erik de Mooij & Band uit Rijnsburg is hiervoor uitgenodigd. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in zalencentrum Tripodia. Voorganger is Jaap Ketelaar. 


Ketelaar is enthousiast om het nieuwe seizoen op deze manier te beginnen. ‘We zijn als mensen geschapen tot de eer van God. Hij is het waard om aanbeden te worden. Het gaat niet om ons, maar het gaat om Hem,’ is de voorganger stellig. 

‘Eigenlijk is het daarom heel mooi dat we als Baptistengemeente Katwijk het seizoen starten met een avond van aanbidding.’ 

Ketelaar kwam recent in contact met aanbiddingsleider Erik de Mooij en beiden werden enthousiast om deze avond te organiseren. 

Voor Erik de Mooij en zijn band is dit weer het eerste optreden sinds lange tijd. Toch hebben ze afgelopen coronaperiode niet stilgezeten. Met zijn band bracht hij al verschillende singles uit. Inmiddels is Erik de Mooij & Band een bekende naam aan het worden binnen christelijk Nederland. De Mooij heeft het verlangen om binnen gemeenten met verschillende generaties God te aanbidden. Hij doet dit met een mix van traditionele en nieuwe aanbiddingsliederen. Zo speelt hij liederen van onder andere Opwekking, Worship Central, Chris Tomlin, Kees Kraayenoord en gezangen & psalmen in een nieuw arrangement. Gemeenteleden en andere geïnteresseerden die hierbij aanwezig willen zijn, dienen zich vooraf aan te melden via www.kerkdichtbij.nl/aanbiddingsconcert. In verband met Covid-19 is het aantal plaatsen beperkt.