Gezelligheidskoor De Voltreffers gaat weer zingen

Zingen maakt blijā€¦ is het motto van gezelligheidskoor De Voltreffers. Na een (te) lange coronastop mag er weer worden gezongen. En daar is het koor natuurlijk heel blij om. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom, mannen en vrouwen die van zingen, maar ook van gezelligheid houden. 


Elke woensdagavond (van 20.00 tot 22.00 uur) repeteert dit 50+ koor (jonger mag ook!) onder leiding van dirigent Laurens Huijgen in het wijkgebouw Hoornes-Rijnsoever, Van Houtenstraat 1 in Katwijk (achter het Hoornesplein) waar u ook makkelijk kan parkeren. 


Het repertoire van De Voltreffers is veelzijdig: liedjes uit grootmoeders tijd, ,aar ook hedendaagse (pop)songs zijn geliefd. Het koor is bijzonder toegankelijk. Iedereen die van zingen en gezelligheid houdt, is van harte welkom. De sfeer is ongedwongen en plezier in zingen staat voorop.

De diverse leden zijn voornamelijk afkomstig uit Katwijk, maar ook uit Rijnsburg, Noordwijk en Oegstgeest. 

Enige malen per jaar treedt het koor op, meestal in verzorgingshuizen in de regio. 

Kenmerkend voor de Voltreffers is de laagdrempeligheid en ook de contributie is laag. Er mag per maand worden betaald. 

U kunt vrijblijvend binnen lopen en een tweetal repetities gratis meedoen, zonder enige verplichting.

Voor informatie: Cobie van Vliet, 071-4013216, of Annie de Jong, 06-30022769.


Speler keyboard

Het koor is ook op zoek naar iemand die keyboard speelt en de koorleden kan begeleiden. Bij interesse willen we graag met u in gesprek. Voor contact, zie bovengenoemde koorleden.