Aanmelden tot 25 september

Vaderhartconferentie                in Christengemeente Live 

In het weekend van 1 t/m 3 oktober organiseert Christengemeente Live op het Baljuwplein 10a in Katwijk aan Zee een Vaderhart conferentie met als spreker Henk Bruggeman. 


In deze conferentie staat het Vaderhart centraal. Wat is ons beeld van God de Vader? We kijken naar het verschil van het wees-zijn en het zoonschap, en hoe wij in Zijn aanwezigheid vanuit het zoonschap kunnen leven. Daarnaast gaat het over de relatie tussen Petrus en Jezus. De basis van dit alles ligt in de gelijkenis van de verloren zoon.

De conferentie start vrijdagavond 1 oktober om 19.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Op zaterdag starten we om 10.30 uur en eindigen rond 16.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Naast de lunch is er gedurende het weekend uiteraard ook koffie en thee. Zondagmorgen sluiten we de conferentie af met een kerkdienst waarin Henk Bruggeman ook zal voorgaan. De dienst vangt aan om 10.30 uur. De kosten voor deze conferentie bedragen 10 euro per persoon. Tijdens de conferentie worden er ook collectes gehouden die bestemd zijn voor het werk van het Vaderhuis. 

Je aanmelding dient uiterlijk 25 september binnen te zijn. Aanmelden kan via doemeeinkatwijk.nl 

Henk Bruggeman is samen met zijn vrouw Anneke de oprichter van de VaderHuis gemeente. Al bijna 20 jaar spreekt Henk alleen maar over de openbaring van het Vaderhart van God. Dit doet hij in kerken, op seminars/conferenties in binnen- en buitenland. Ook is hij de schrijver van de boeken ‘Leven vanuit zoonschap’, ‘Ongekende Liefde’ en ‘Dichter bij de Vader’.



Gezamenlijke Koffieochtend

In de Ichtuskerk aan de Nachtegaallaan wordt op woensdagmorgen 22 september een gezamenlijke koffieochtend gehouden. Het winterseizoen wordt met elkaar gestart.

Gerald Troost is spreker en zanger. Het thema is ‘Waarde van wachten’. Zanggroep Immanuël zorgt voor de muzikale invulling.

U bent welkom vanaf 09.00 uur. De koffieochtend duurt tot 11.30 uur.

Opgeven kan tussen 18.00 en 20.00 uur bij Diny, 071 4085213 of Anneke, 071 4032025.