Afbeelding
Foto: pr

Vanaf 1 augustus Yuverta

Nieuwe naam voor Wellantcollege

Per 1 augustus heet het Wellantcollege officieel Yuverta. De naam verwijst naar jij (you), jeugd (juve) en groen (vert).


‘Een bijzonder moment voor ons als school. We zijn ontzettend trots dat Wellant, CITAVERDE en Helicon vanaf nu samen verder gaan als Yuverta’, staat in het persbericht.

Yuverta staat ook voor ‘wie en wat we willen zijn: thuis in de toekomst’.

Ook de belettering van Wellantcollege Rijnsburg verandert in Yuverta. Deze zomervakantie wordt de naam op de school en de bestickering aangepast en luidt de naam: Yuverta chr. vmbo Rijnsburg.

Voor de school zelf verandert er niets. Yuverta blijft een vertrouwde basis voor de leerlingen, studenten en cursisten, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst.


‘Thuis in de toekomst' heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis in het blauw-groene domein. Dat doen we op een duurzame manier in samenwerking met het bedrijfsleven in de regio’, aldus Annemarie Moons, de eerste bestuursvoorzitter van de nieuwe organisatie.

Kijk voor meer informatie over de fusie op Yuverta.nl



Aanmelden voor 5 augustus

High Tea Netwerk Vrouwen van Katwijk

Netwerk Vrouwen van Katwijk en Omgeving (NVKO) maakt een verrassende start van het nieuwe seizoen met een high tea. Voordat het verenigingsjaar begint krijgen de dames de gelegenheid om op ongedwongen manier met elkaar praten.


Na een lange periode vanwege de corona zien de leden NVKO elkaar weer op dinsdag 31 augustus van 13.30 tot 16.00 uur. Het bestuur biedt de dames een high tea aan bij strandpaviljoen Zilt, Boulevard Zeezijde 37 te Katwijk.

Hiervoor moet men zich vóór 5 augustus aanmelden, zodat het aantal deelnemers kan worden doorgegeven. Aanmelden kan bij de voorzitter W. Zuijderduijn of excursieleider J. Zuijderduijn (zie www.netwerkvrouwenvankatwijk.nl.


Er wordt een symbolisch bedrag van 2 euro gevraagd op de middag zelf.

NVKO gaan er vooralsnog vanuit dat de coronamaatregelen dit alles mogelijk maakt.


De reguliere bijeenkomsten zijn altijd de tweede en vierde dinsdagmorgen van 09.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk.