Prikkertjes

Op het prikbord met foto en tekst voor 8,50 euro

Zo'n prikkertje kan gaan over de geboorte van uw (klein)kind, een verjaardag, een jubileum, felicitaties voor het behalen van een (school)diploma, etc.


De tekst (max. 20 woorden) en foto (minimaal 1 Mb) kunt u e-mailen tot dinsdagochtend 10.00 uur naar receptie@uitgeverijverhagen.nl of brengen bij de receptie aan de Ambachtsweg 7a in Katwijk (bedrijventerrein 't Heen).


Betaling van 8,50 euro dient u te voldoen aan de receptie. Na betaling worden tekst en foto geplaatst.


Foto's kunnen op vrijdag na plaatsing weer aan de receptie worden opgehaald.


Kleine advertenties van particulieren worden alleen zonder foto of logo geplaatst.


Tekst: tot 25 woorden 10,50 euro; tot maximaal 50 woorden 21,- euro.


De redactie behoudt het recht om foto's of teksten zonder opgaaf van redenen te weigeren.



Boeketdienst in Rijnsburg 

Een rechtvaardigere wereld; een verlangen wat in ieder van ons ergens wel zit. Hoewel, ikke ikke ikke die voert ook vaak de boventoon.


Gelovig of niet gelovig, één inspirerend figuur heeft daar bijzondere uitspraken over gedaan. Welke? 

In de boeketdienst van zondag 25 juli om 19.00 uur in de Immanuëlkerk (Kerkstraat, Rijnsburg) zal ds. Dirk van Duijvenbode uit Hoek van Holland hierover spreken. 

We zijn benieuwd naar uw/jouw idee om deze wereld rechtvaardiger te maken. Check jij labels of eet je minder van bepaalde producten? Mail je idee en/of tip tot en met vrijdag 23 juli naar arianne70@kpnmail.nl 

Het leukste, beste, grappigste idee kan iets scoren. Marc van Starkenburg verzorgt met zijn combo de muziek en Arianne den Haan is dienstleider.



Streetprint in Hoofdstraat

In Valkenburg is het frezen van de zogenaamde 'streetprint' in het asfalt de Hoofdstraat en de Voorschoterweg eerder klaar als gedacht.

Door het goede weer was het werk afgelopen dinsdag al in één dag klaar. Daardoor zijn de omleidingen opgeheven. De bussen van Arriva rijden sinds gisteren weer hun normale route.

Met streetprint wordt er een straatsteen-profiel in het wegdek gefreesd zodat de kleur en aanzicht van de weg matcht met de rest van de Hoofdstraat.