Het zomerprogramma biedt activiteiten voor ieder wat wils. | Foto’s: WZK
Het zomerprogramma biedt activiteiten voor ieder wat wils. | Foto’s: WZK Foto: WZK

Zomerprogramma Welzijnskwartier Katwijk

Het is van 19 juli tot en met 27 augustus is het zomervakantie. Dan gaat ook het initiatief ‘Zomer in Katwijk’ van het Welzijnskwartier van start. Zes weken lang is er van alles te doen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Voor jong en oud, voor jezelf, voor met vrienden én voor gezinnen. Iedereen kan deze zomer meedoen aan leuke coronaproof activiteiten. Informatie en aanmelden kan via doemeeinkatwijk.nl


De afgelopen maanden hebben we vooral veel thuis- en stilgezeten. Scholen waren dicht, sportparken gesloten en zorgcentra mochten geen bezoek ontvangen. De 1,5-meter samenleving hakte erin. De vrees was voor een zomer in de achtertuin of op het balkon. Maar ondertussen zijn de maatregelen versoepeld. Voor Welzijnskwartier reden om samen met vele partners een mooi zomerprogramma voor de inwoners te organisaren.


Doe mee in Katwijk

Er zijn zo’n honderd activiteiten. Ben je op zoek naar actie, of ben je juist op zoek naar rust, het kan allemaal deze vakantie. Alle activiteiten tijdens de zomervakantieperiode van zes weken kun je vinden op www.doemeeinkatwijk.nl. Daar kun je ook inschrijven voor de activiteiten.


Tijdens de eerste week van de zomervakantie is er van alles te beleven voor diverse leeftijden. Sommige activiteiten vinden iedere week plaats; zoals de wandelgroepen en fietsgroepen en andere activiteiten zijn eenmalig. Bijvoorbeeld de bingo voor kinderen met (groot)ouders op dinsdag 20 juli in het PMT gebouw in Katwijk aan den Rijn.

Vanaf 19 juli gaat het programma van start. Jong en oud kan zich nu al opgeven voor bijvoorbeeld: slootsafari, DJ-lessen, buurtbakkies of wandel/puzzeltochten. 

Op 24 juli start in Katwijk de 3x3NL Tour. Deze vernieuwde 3x3 tour van de Nederlandse Basketball Bond beleeft zijn kick-off in Katwijk en wordt op 21 en 22 augustus afgesloten in Amsterdam. 


Papieren programma

Het zomerprogramma staat ook in het magazine van het Welzijnskwartier, dat vorige week huis-aan-huis wordt bezorgd. Niet ontvangen? Ga naar een Huis van de Wijk. Daar liggen er genoeg. Per week staat het volledige programma aangegeven. In het magazine staat ook het reguliere programma van alle wijkteams en ontdek je wat er bij jou in de wijk gebeurt.



Afbeelding