Activiteiten in UNIVERSEL tempel

De naam Murad Hassil zegt u vermoedelijk niets maar Soefitempel vast wel. Tegenwoordig heet de tempel ook Universel omdat in deze universele tempel iedereen welkom is.


Inmiddels ligt de tempel reeds 51 jaar in de zuidduinen aan de noordgrens van het mooie Berkheide gebied.


Door corona is het ook hier in en om deze ontmoetingsplaats erg stil geweest, maar nu het weer kan zijn er verschillende mooie belevenissen om deel aan te nemen.


De extra lange Yin Yoga les door Jan en Trijntje van vandaag is reeds uitverkocht, maar voor 24 juli kunt u zich wel al aanmelden via

jet@jetenzo.nl


Yin yoga is een langzame en meditatieve vorm van yoga. Het zorgt voor een flexibeler en uiteindelijk ook sterker lichaam en ontspannen geest.


Klankschalen

Op de langste dag van het jaar, de Zomer Zonnewende maandag 21 juni kunt u de zon begroeten met een heerlijke yoga sessie door Elvira en voor zonsondergang geeft Karin een bijzondere klankschalen meditatie. Voor deze activiteiten kunt u zowel een combi-ticket of los een toegangskaartje kopen.


Volle maan

Donderdagavond 24 juni is er een volle maan ceremonie en yoga nidra/yin. Eef en Anouk nemen je tijdens de magie van de volle maan mee om los te laten wat niet meer dient. Welke systemen en structuren werken niet meer en waar kun je bepaalde (ongeziene) emoties verlichten.


Oukje zingt

In het theatrale concert Idyllen zingt Oukje den Hollander donderdagavond 1 juli poëzie van de bekende schrijver Ilja Leonard Pfeijffer.


Samen met multi-instrumentalist Marijn Korff de Gidts zette Oukje gedichten uit de prijswinnende bundel Idyllen van Ilja Leonard Pfeijffer op muziek en bracht deze uit op haar debuutalbum dat lovend werd ontvangen.


De nummers vormen de rode draad van deze korte voorstelling over verlangen en onrust.


Vlak voor de vakantie is er 15 juli een avond vol vuur. Niet letterlijk, de zomer staat voor element vuur en hier is een lekkere vinyasa yoga sessie door Marielle op aangepast. De tweede helft van de avond neemt Karin je mee in een ontspannende klankschalen meditatie.


Voor meer informatie en prijzen kijk op de vernieuwde website van de tempel www.universel.nl


Reserveren

Let op: in verband met corona restricties het is verplicht een plekje te reserveren via jet@jetenzo.nl