Prikkertjes + gespreksgroepen Katwijkse Ziekte

Op het prikbord met foto en tekst voor 8,50 euro

Zo'n prikkertje kan gaan over de geboorte van uw (klein)kind, een verjaardag, een jubileum, felicitaties voor het behalen van een (school)diploma, etc.


De tekst (max. 20 woorden) en foto (minimaal 1 Mb) kunt u e-mailen tot dinsdagochtend 10.00 uur naar receptie@uitgeverijverhagen.nl of brengen bij de receptie aan de Ambachtsweg 7a in Katwijk (bedrijventerrein 't Heen).


Betaling van 8,50 euro dient u te voldoen aan de receptie. Na betaling worden tekst en foto geplaatst.


Foto's kunnen op vrijdag na plaatsing weer aan de receptie worden opgehaald.


Kleine advertenties van particulieren worden alleen zonder foto of logo geplaatst.


Tekst: tot 25 woorden 10,50 euro; tot maximaal 50 woorden 21,- euro.


De redactie behoudt het recht om foto's of teksten zonder opgaaf van redenen te weigeren.



Gespreksgroepen Katwijkse Ziekte

Het expertiseteam HCHWA-D van Marente in De Wilbert organiseert op maandag 12 juli de eerste parallelgespreksgroep voor cliënten met HCHWA-D en mantelzorgers. Aanvang 16.00 uur in gebouw De Schakel.


In maart werd in De Wilbert weer het eerste reguliere Mantelzorg café HCHWA-D gehouden. Nu het aantal coronabesmettingen verder daalt organiseert het expertiseteam in plaats van het reguliere Mantelzorg café in juli de parallelgesprekgroep voor patiënten met HCHWA-D en mantelzorgers.

De parallelgesprekgroep is op verzoek van mantelzorgers die tijdens eerdere bijeenkomsten van het Mantelzorg café HCHWA-D hebben aangegeven dat zij graag samen zouden willen komen met lotgenoten, maar dat dit soms lastig is omdat hun naaste met HCHWA-D niet alleen kan blijven.

Aan de hand van diverse thema’s gaan de professionals met u in gesprek in twee groepen. Het doel van de gespreksgroep is om erkenning te vinden bij elkaar, maar ook om tips uit te wisselen en vragen aan de professionals te stellen.


Om inzicht te hebben in het aantal deelnemers is het wenselijk om vooraf aan te melden. Dit kan door voor 5 juli een mail te sturen naar

katwijkseziekte@marente.nl

Uiteraard kan er in de ruimtes 1,5 meter afstand worden gehouden. Verder geldt in de algemene ruimtes een mondkapjesplicht.


Heeft u vragen, neem dan contact op met Charlotte van der Zwan (coördinator HCHWA-D) via

katwijkseziekte@marente.nl of

06 43 263 061.

Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de landelijke coronamaatregelen kunnen de bijeenkomsten worden geannuleerd.