Leven na corona

Jeugddienst 4YOUth

In Nederland wordt nu volop gevaccineerd. Dat is goed nieuws, want als vrijwel iedereen een prik heeft gehad, kan het gewone leven weer op gang komen. Kijk jij ook zo uit naar een volle Ichthuskerk en dat we weer uit volle borst mee mogen zingen? Maar… de gevolgen van de crisis moeten we niet vergeten. Zowel lichamelijk als geestelijk is de impact groot.

Dominee Heikoop neemt de luisteraars mee en inspireert over het ‘Leven na corona’. Muziek en zang wordt gespeeld door de nieuwe formatie van John, Nicole en Vincent.

Zondag 13 juni om 18.00 uur in de Ichthuskerk (aanmelden via hervormdkatwijk.nl) of kijk live mee via de stream van de Ichthuskerk.


Zingend Geloven

In de Vredeskerk aan het Baljuwplein te Katwijk aan Zee wordt zondag 27 juni een zingend gelovendienst gehouden met als voorganger Ds. Karel Koekkoek.

Het thema gaat over de inhoud naar aanleiding van teksten uit Psalm 32. Organist is Willem Guijt. Enkele zangers zullen de liederen zingen uit de verschillende liedboeken, zoals Liedboek en Joh. de Heer.

U kunt de dienst live volgen op Kerkomroep.nl en FB-kanaal Vredeskerk.