Prikkertjes

Op het prikbord met foto en tekst voor 8,50 euro

Zo'n prikkertje kan gaan over de geboorte van uw (klein)kind, een verjaardag, een jubileum, felicitaties voor het behalen van een (school)diploma, etc.


De tekst (max. 20 woorden) en foto (minimaal 1 Mb) kunt u e-mailen tot dinsdagochtend 10.00 uur naar receptie@uitgeverijverhagen.nl of brengen bij de receptie aan de Ambachtsweg 7a in Katwijk (bedrijventerrein 't Heen).


Betaling van 8,50 euro dient u te voldoen aan de receptie. Na betaling worden tekst en foto geplaatst.


Foto's kunnen op vrijdag na plaatsing weer aan de receptie worden opgehaald.


Kleine advertenties van particulieren worden alleen zonder foto of logo geplaatst.


Tekst: tot 25 woorden 10,50 euro; tot maximaal 50 woorden 21,- euro.


De redactie behoudt het recht om foto's of teksten zonder opgaaf van redenen te weigeren.




Jeugddienst

De coronacrisis blijft een terugkerend thema in onze jeugddiensten; niet zo gek als je nog eens na gaat welke gevolgen het heeft voor onze maatschappij. Dit keer bekijken we het vanuit een andere invalshoek. Veel jongeren dreigen vast te lopen door de beperkingen die het coronavirus met zich mee brengt; het school- of studiejaar verloopt anders, sporten was een tijd niet mogelijk en ook uitgaan of chillen met vrienden was er niet meer bij. Het is een rare tijd, óók in de kerk.


De diensten verlopen anders, veelal online. Iets waarvan wij als jeugddienst commissie hopen dat het snel voorbij zal zijn zodat we jullie weer in ‘real life’ kunnen ontmoeten. Door alle veranderingen en het gemis van de gemeenschap haken mensen ook makkelijker af.

Je kunt de coronacrisis dan ook als testcase beschouwen, vooral wat betreft ons geloof. Waarom gingen we naar de kerk en bezochten we de gemeente? Uit gewoonte? Omdat je het vanuit huis gewend was? Of... vanuit een relatie met God? Is er sprake van een religie of gaat het juist om jouw relatie met God?


Dit is waar dominee Brunt het met de digitaal aanwezigen over gaat hebben tijdens de jeugddienst op zondag 27 juni in de Hervormde kerk te Valkenburg. De dienst start om 10.00 uur en is live te volgen via internet. Voor het eerst sinds tijden is er weer een band: ‘We are the sound’ uit Wassenaar.



Grip op de Knip

Grip op de Knip Katwijk is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden.

06 22062590 of

www.gripopdeknipkatwijk.nl