Prikkertjes

Op het prikbord met foto en tekst voor 8,50 euro

Zo'n prikkertje kan gaan over de geboorte van uw (klein)kind, een verjaardag, een jubileum, felicitaties voor het behalen van een (school)diploma, etc.


De tekst (max. 20 woorden) en foto (minimaal 1 Mb) kunt u e-mailen tot dinsdagochtend 10.00 uur naar receptie@uitgeverijverhagen.nl of brengen bij de receptie aan de Ambachtsweg 7a in Katwijk (bedrijventerrein 't Heen).


Betaling van 8,50 euro dient u te voldoen aan de receptie. Na betaling worden tekst en foto geplaatst.


Foto's kunnen op vrijdag na plaatsing weer aan de receptie worden opgehaald.


Kleine advertenties van particulieren worden alleen zonder foto of logo geplaatst.


Tekst: tot 25 woorden 10,50 euro; tot maximaal 50 woorden 21,- euro.


De redactie behoudt het recht om foto's of teksten zonder opgaaf van redenen te weigeren.



Kopij eerder aanleveren

In verband met Hemelvaartsdag op donderdag 13 mei verschijnt De Katwijksche Post een dag eerder, namelijk op woensdag 12 mei. Kopij voor deze krant moet uiterlijk maandag 10 mei om 09.00 uur binnen zijn.


Tekst in een Word-bestand en foto’s als apart jpg-bestand van minimaal 1mb. Kopij die daarna in de mailbox binnenkomt, kan helaas niet geplaatst worden.

Kopij kan worden gestuurd aan:

redactie@katwijkschepost.nl


Bloemen favoriet

Nederland viert Moederdag

Waar Moederdag vorig jaar vooral op afstand gevierd werd en een fysiek bezoek aan moeders soms zelfs onmogelijk was, kunnen we dit jaar gelukkig weer in kleine kring samenkomen. Zo’n 60 procent van de Nederlanders doet dat ook graag en is van plan is om dit jaar Moederdag te vieren.


De meeste cadeaus worden online besteld en daar wordt met zo'n vijf euro verschil ook beduidend meer aan uitgeven dan aan een cadeau in een fysieke winkel. Bloemen zijn het favoriete geschenk.

Moederdag is nog altijd voorbehouden aan moeders. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat slechts 17 procent van de ondervraagden op Moederdag ook zijn of haar partner verrast; schoonmoeders delven met 13 procent het onderspit. Wie een cadeautje koopt doet dit vaak ruim op tijd. Een meerderheid regelt zijn cadeautje een week van tevoren, bijna een vijfde doet dit zelfs twee weken van tevoren. Nog geen tien procent koopt een cadeautje op de dag zelf.