Naar 1 november

Uitstel start jubileumjaar Harmonie Katwijk

Alle geplande jubileumactiviteiten van de 125-jarige Harmonie Katwijk zijn vanwege de aanhoudende corona-pandemie doorgeschoven. De start van dit jubileumprogramma is rond 1 november 2021, de oprichtingsdatum in 1896. Dan wordt het jubileumjaar van Harmonie Katwijk muzikaal geopend.


Er stonden voor de komende periode allerlei activiteiten op het programma. Maar doordat concerten maar ook repetities nog even geen doorgang kunnen vinden, schuiven deze concerten en activiteiten op.

Zo wordt het Jubileumconcert met DJ Jimmy Ouwens verplaatst van 5 november naar waarschijnlijk juni 2022 of november 2022.

Het Royal Nieuwjaarsconcert blijft staan op vrijdag 7 januari 2022.

Gelukkig kan Harmonie Katwijk voor deze concerten en activiteiten rekenen op financiële steun. Die mocht uit handen van Het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland maar liefst 2.000 euro ontvangen. Dit komt ten goede aan het Jubileumconcert.


Harmonie Katwijk hoopt snel weer samen muziek te maken, zodat er ook deze zomer nog een aantal concerten kan worden geven. ‘Want muziek maken en samen repeteren, dat missen we.’


Fietser gewond bij aanrijding

Een overstekende fietsster is vorige week woensdag aangereden door een auto.

Het ongeval vond rond 12.30 uur plaats op de Blokmakerstraat in ’t Heen in Katwijk. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen.