Opening van BSO De Zonnewijzer. | Foto: pr
Opening van BSO De Zonnewijzer. | Foto: pr Foto: pr

KOK opent BSO De Zonnewijzer in Colignyschool

Begin dit jaar stond BSO De Zonnewijzer van KOK kinderopvang in de startblokken om open te gaan. De lockdown gooide echter roet in het eten. Afgelopen maandag 19 april konden dan echt de deuren open!

Het was voor sommige kinderen best spannend om na de lockdown naar de nieuwe BSO te gaan, maar eenmaal daar hadden ze al snel veel speelplezier. De hele week staat in het teken van het ‘Welkom-terug-feest!’, als start hebben de kinderen geproost met een gezonde kindercocktail.


BSO De Zonnewijzer is, net als Peuteropvang ’t Zonnehoekje, gevestigd in de Gaspard de Colignyschool. De BSO biedt naschoolse opvang voor kinderen van de Gaspard de Colignyschool en de Ds. R.P.A. Rutgersschool en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van einde schooltijd tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag én in de schoolvakanties vindt de opvang plaats bij BSO De Kleine Horizon in basisschool De Horizon in Katwijk aan de Rijn.


Heeft u interesse in BSO De Zonnewijzer? Kijk voor meer informatie op www.kokkinderopvang.nl/bso-de-zonnewijzer of neem contact op via info@kokkinderopvang.nl of 071 4097535.

Ook voor informatie over POV ‘t Zonnehoekje kunt u terecht op de website van KOK kinderopvang, of bellen met tel.nr.06 12516835. De peuteropvang is alle ochtenden geopend van 08.15 tot 12.15 uur.