Webinar CJG:

Temperament-volle kinderen

Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert op donderdag 22 april een webinar over temperamentvolle kinderen. Het is bedoeld voor ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar in regio Hollands Midden.


Temperamentvolle kinderen zijn intense, gevoelige en opmerkzame kinderen met een sterke eigen wil. Tijdens dit webinar legt bekend kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve uit hoe het in het hoofd en lijf van temperamentvolle kinderen werkt. Als je je kind leert aanvoelen en goed begrijpt dan maakt dat een wereld van verschil voor je kind, voor jou én voor je gezin.


Dit webinar is op donderdag 22 april van 20.00 tot 21.00 uur.


Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl


Online CJG lezing

Opgroeien met autisme

Tijdens deze lezing krijg je een kijkje in het leven van Bianca Toeps. Ze kreeg op haar 26e de diagnose autisme. Ze vertelt hoe het is om autistisch te zijn.


Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert op 11 mei de online lezing Opgroeien met autisme, door Bianca Toeps, voor ouders van kinderen met (een vermoeden van) autisme.

Bianca Toeps is fotograaf, website-ontwikkelaar, hobby-vintagejager, blogger en auteur. En Bianca heeft autisme. Ze schreef hierover in diverse blogposts en artikelen. Dit leidde tot haar 1e boek 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit' dat in 2019 op Wereld Autisme Dag uitkwam.


Heb je vragen voor Bianca? Die beantwoordt zij heel graag!

Opgroeien met autisme is een lezing via Zoom op dinsdag 11 mei 2021 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden via www.cjgcursus.nl.