Noordzee Zomerfestival omgetoverd tot Twilight zone

Voor de Earring-avond, die gepland staat tijdens de feestweek van 6 tot en met 14 augustus 2021 tijdens het Noordzee Zomerfestival, kunnen bands die op deze avond op willen treden en een hommage willen brengen aan Nederlands meest succesvolle band ooit, zich nu aanmelden bij:

programmering@noordzeezomerfestival.nl

Back Home, Radar Love, Long Blond Animal, Going To The Run, Twilight Zone... het zijn wereldhits van Haagse oorsprong en worden allemaal live gespeeld op een van de avonden tijdens het Noordzee Zomerfestival. Een actuele en nu al spraakmakende tribute-night voor en door Katwijkers. Uit de aanmeldingen worden drie Katwijkse bands geselecteerd die die avond in mogen vullen. Aanmelden kan vanaf nu tot 25 april.


Deze zomer wordt het Noordzee Zomerfestival, het negendaags gratis toegankelijk festival aan het strand van Katwijk, weer georganiseerd. Ten minste, als het aan het bestuur van NZF ligt. ‘We volgen de ontwikkelingen op de voet, we zien de ervaringen bij onlangs gehouden ‘testfestivals' en geloven sterk dat het een kwestie van tijd is dat openbare evenementen weer plaats kunnen vinden', zegt voorzitter Arie Nijgh. ‘Voor het geval er restricties zijn, is er een plan B en plan C.'


De onlangs aangekondigde Earring-avond valt goed bij iedereen. Sowieso, omdat Golden Earring nu al een legendarische band is, waarvan iedereen de hits door en door kent, maar ook vanwege het nieuws in maart dat de Earring door de ziekte van gitarist en oprichter George Kooijmans gedwongen moet stoppen en dus nooit meer live te zien is.