Start verkoop 32 duurzame villa’s Hof van Zilt

De villa's in Hof van Zilt in Katwijk gaan op 15 april vanaf 17.00 uur in verkoop. De verkoop is volledig digitaal. Vanaf 15 april kunnen geïnteresseerden zich gedurende twee weken inschrijven voor een woning via www.hofvanzilt.nl. Hof van Zilt is de laatste fase van de uitbreidingslocatie Zanderij.


Hof van Zilt biedt tien royale twee-onder-een-kapwoningen en 22 vrijstaande villa’s met een riante tuin. De luxe, duurzame villa’s zijn stuk voor stuk uniek. Ze variëren in tinten baksteen, in de opbouw van het metselwerk en in detaillering.


Voor de gevels is gekozen voor kleuren uit één palet van aardetinten en wit. De villa’s hebben een modern-klassieke uitstraling door de mooie detaillering in het metselwerk.


De villa’s zijn gasloos en worden voorzien van een warmtepomp, boiler en goede isolatie.


Groen hof

Rondom de villa’s in de groene, parkachtige omgeving meandert een kleine waterloop, waardoor het knusse wijkje op een schiereilandje ligt. De woningen zijn bereikbaar via meerdere bruggetjes en de weg die door het groene hof slingert. Bijna alle tuinen grenzen aan het water.


Dicht bij het centrum

Hof van Zilt ligt dicht bij het winkelcentrum van Katwijk, bij de scholen en de sportcentra.

Alle voorzieningen liggen op een steenworp afstand.

Het is ook maar een paar minuten fietsen naar de duinen en het strand.

Wandelen in de duinen met de hond en uitwaaien op het strand met de kinderen behoren dan ook tot de dagelijkse activiteiten.


www.hofvanzilt.nl