Palmpasen in brievenbus

Waar in coronavrije jaren op Palmzondag in de kerk van de parochiekern H. Joannes de Doper er een intocht met tientallen palmpaasstokken was, werd in dit jubileumjaar iets anders bedacht. Alleen de zeven communicanten die zich in de viering van 28 maart voorstelden, hadden een ‘stok’ gemaakt en meegenomen. Maar na de viering werden een 250 mensen met een ‘brievenbuspakket’ verrast.

Een paaskaart, versierd door kinderen van RKBS de Horizon, wat eitjes en een palmtakje maakten deel uit van deze paasattentie. Een mooi moment om aan de ander te denken bij dit 175-jarig jubileum van deze Katwijkse parochie.


Leden van de bezoekersgroep en de evenementencommissie, die jaarrond jubileumactiviteiten hebben gepland, bezorgen deze paasattentie bij de mensen thuis. En dat kan natuurlijk met een praatje op veilige afstand en is er niemand thuis… de brievenbus is geduldig.

Om echt het voorjaarsgevoel te krijgen, kregen alle aanwezigen na de viering van Palmzondag een fraaie bos narcissen aangeboden om de lente thuis in de vaas te zetten.



Spreekuur CDJA D&B

CDJA Duin- en Bollenstreek vindt het belangrijk dat de mening van jongeren wordt gehoord in de lokale politiek. Daarom houdt het CDJA Duin- en Bollenstreek op woensdag 7 april om 19.30 uur een online spreekuur voor jongeren vanaf 16 jaar.

Wat kan er anders of mis je in de streek? Wat gaat er goed? Of loop je ergens tegenaan? Het digitale spreekuur is het moment om je mening te geven over de gang van zaken in de streek. Daarnaast kun je vragen stellen aan het CDJA-bestuur en is er ruimte voor discussie. Ook meepraten? Meld je aan tot dinsdag 6 april via e-mail naar

duinenbollenstreek@cdja.nl.