Marente online bijeenkomst Beter Slapen

Voor veel mensen is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Als u regelmatig slecht slaapt is lekker doorslapen en uitgerust wakker worden wat u het liefst wilt. Met behulp van de online bijeenkomst ‘Beter Slapen’ is lekker slapen ook zonder slaapmiddelen mogelijk. Marente organiseert deze online bijeenkomst op dinsdag 13 april van 19.30 tot 21.30 uur.


Tijdens het webinar ‘Beter Slapen’, krijgt u van de docent informatie over het ontstaan van en het omgaan met slaapproblemen. U krijgt informatie over de werking van slaapmiddelen en u leert of slaapmiddelen een oplossing bieden voor uw slaapprobleem. Ook leert u hoe u storende gedachten die uw slaap beïnvloeden kunt loslaten. Verder is er ruim de tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.


Het webinar is bedoeld voor mensen met inslaap- en/of doorslaapproblemen en voor mensen die meer informatie willen over slaapproblemen, zodat zij mensen in hun omgeving kunnen helpen.


Het webinar is op dinsdag 13 april van 19.30 tot 21.30 uur, na aanmelding ontvangt u van Marente een link om te kunnen inloggen en deel te nemen aan de avond. Leden van Marente betalen voor deze avond slechts 7,50 euro, niet-leden betalen 15,- euro.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden deze bijeenkomst, vraag bij uw verzekeraar naar de voorwaarden. Aanmelden graag uiterlijk 6 april.


Informatie/aanmelding

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer (071) 409 33 33 en/of e-mail: ledenservice@marente.nl.


Kijk ook eens op

www.marente.nl/cursussen.


Aquamar verlengt abonnementen

Het kabinet heeft vorige week besloten de lockdown vanwege het coronavirus te verlengen. Zwembaden mogen tot en met dinsdag 20 april uitsluitend elementaire zwemlessen aanbieden van het Zwem-ABC voor kinderen tot en met 12 jaar.


De zwemlessen in zwembad Aquamar worden in deze periode aangeboden volgens het reguliere lesrooster. Naast de reguliere zwemlessen worden er tot en met dinsdag 20 april 2021 ook extra zwemlessen georganiseerd om achterstanden in te halen.


Met uitzondering van de elementaire zwemlessen voor het Zwem-ABC komen alle andere activiteiten in zwembad Aquamar tot en met dinsdag 20 april te vervallen. Alle meerbadenkaarten, jaarabonnementen, kwartaalabonnementen en Aquasportpassen die op dinsdag 15 december vorig jaar nog geldig waren, worden op het moment dat het zwembad weer open gaat verlengd met de periode dat het zwembad gesloten was.