Kinderkoor De Vrolijke Noot. | Foto: pr
Kinderkoor De Vrolijke Noot. | Foto: pr Foto: pr

Geslaagde Kinderpassie


De kinderen van De Vrolijke Noot hebben vorige week donderdagmiddag 25 maart in de parochiekerk van de H. Joannes de Doper in Katwijk bij hun koorrepetitie de ‘Kinderpassie’ uitgevoerd en opgenomen.


Het was natuurlijk heel spannend en enkele koorkinderen konden vanwege hun coronaquarantaine helaas niet aanwezig zijn.


Extra jammer omdat er door alle koorleden zolang naar toegeleefd en voor gerepeteerd was. Maar in deze barre tijden kan je alles verwachten, zelfs op het laatste moment. Maar de andere koorleden hebben het perfect opgevangen. Alle kinderen hebben onder leiding van dirigente Agnes bol en muzikaal begeleider Niek van der Meij extra geweldig hun best gedaan en het is zeker meer dan de moeite waard om in de aanloop naar Pasen dit ‘concert van de hoop’ te bekijken en te beluisteren!


Wilt u meer zien en / of horen van kinderkoor De Vrolijke Noot? Een viertal - meer is niet mogelijk bij vieringen - zingt ook bij vieringen in de Goede Week: bij de gezinsviering op Palmzondag om 09.30 uur, de kinderkruisweg op Goede Vrijdag 2 april om 15.00 uur (u mag dan bloemen meenemen om het ruwhouten kruis te laten ‘aanbloemen') en op eerste paasdag op 4 april in de gezinsviering van 09.30 uur in de Katwijkse r.-k kerk.