Prikkertjes

Op het prikbord met foto en tekst voor 8,50 euro

Zo'n prikkertje kan gaan over de geboorte van uw (klein)kind, een verjaardag, een jubileum, felicitaties voor het behalen van een (school)diploma, etc.


De tekst (max. 20 woorden) en foto (minimaal 1 Mb) kunt u e-mailen tot dinsdagochtend 10.00 uur naar receptie@uitgeverijverhagen.nl of brengen bij de receptie aan de Ambachtsweg 7a in Katwijk (bedrijventerrein 't Heen).


Betaling van 8,50 euro dient u te voldoen aan de receptie. Na betaling worden tekst en foto geplaatst.


Foto's kunnen op vrijdag na plaatsing weer aan de receptie worden opgehaald.


Kleine advertenties van particulieren worden alleen zonder foto of logo geplaatst.

Tekst: tot 25 woorden 10,50 euro; tot maximaal 50 woorden 21,- euro.


De redactie behoudt het recht om foto's of teksten zonder opgaaf van redenen te weigeren.



Jeugddienst: wie is de mol?

Een populair televisieprogramma waarin een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert om geld te verzamelen en daarnaast jaagt op de Mol. Ongetwijfeld zitten er veel gemeenteleden zaterdagavond op de bank aan de buis gekluisterd om seizoen 21 te bekijken. Maar wie is die Mol eigenlijk die alles saboteert? Vaak diegene van wie je het niet verwacht.


Zo was het ook bij Judas van Iskariot, de andere discipelen verdenken hem eigenlijk niet eens. Hoe is dat met ons? Zijn wij soms zelf wel eens ‘de Mol’ of verdenken wij anderen daarvan? Of misschien ook niet?


Dominee de Groot zal tijdens deze jeugddienst met de aanwezigen nadenken over het thema. Helaas hebben we momenteel zelf ook te maken met een bekende ‘Mol’, het coronavirus. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is er daarom helaas geen live muzikale begeleiding tijdens de dienst.


Desondanks belooft het een mooie dienst te worden. Wees welkom! De dienst start op zondag 28 februari om 10.00 uur in de Hervormde kerk te Valkenburg en wordt rechtstreeks uitgezonden via internet.




Jeugdsportfonds


Het Jeugdsportfonds Katwijk (JSF) wil zo veel mogelijk kinderen (4-18 jaar) uit gezinnen met een minimuminkomen laten sporten bij verenigingen. De vergoeding van de contributie (tot 225,00 euro per jaar) gaat rechtstreeks naar de vereniging.

Meer informatie bij de sportverenigingen of via Welzijnskwartier Katwijk.