Tafeltennisfeest voor kinderen

Rijnsoever n Begin 2022 is het weer tijd voor het kindertafeltennisfeest! Op 5 en 6 januari vindt het toernooi plaats bij de Tafeltennisvereniging Rijnsoever. 

Elk jaar komen kinderen van de basisschool (groep 5, 6, 7 en 8) bij elkaar om een balletje met elkaar te slaan en natuurlijk prijzen te winnen! Afgelopen keer was dit helaas niet mogelijk om te organiseren door het welbekende virus en hebben de kinderen het een jaar moeten missen, maar het zit er deze keer weer aan te komen.


Op de eerste dag (woensdag 5 januari) is de kwalificatie waarop je je kan plaatsen voor de finaledag. Deze finaledag zal plaatsvinden op donderdag 6 januari, dus beide dagen vallen in de kerstvakantie. Het toernooi zal daarnaast beide dagen om 10:00 beginnen en tot ongeveer 15:00 duren. 

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je mailen naar kttf@ttvrijnsoever.nl


Oliebollen voor de Zwanenburg

traktatie n Op woensdag 29 dec gaat de seniorenkookgroep van het Welzijnskwartier voor de derde jaar op rij oliebollen bakken voor de bewoners van de Zwanenburg. Dat doen ze weer met veel plezier. Voor dit jaar zullen dat er ongeveer 400 zijn met en zonder rozijnen.

Na de middag gaan de vrijwilligsters van het Welzijnskwartier onder leiding van Maria en Rita deze aan de deuren afleveren in de Zwanenburg. "Na al een keer pannenkoekenbakken en soepmiddag gedaan te hebben vinden wij het ook geweldig om dit voor de bewoners te doen", verklaart Jannie van Duivenvoorde. "Dit jaar hebben wij supermarkt Dirk aan de Visserijkade bereid gevonden om ons te sponsoren. Dirk heeft al de benodigdheden aan ons gratis verstrekt."