Kerstnachtdienst in Oude Kerk

liefdevol n Onze tijd is vol onbehagen, angst, wanhoop, strijd en cynisme. Dat hangt in de lucht. De lucht die we allemaal inademen en waar je moedeloos van kan worden. 

Dwars tegen dat levensgevoel in viert de Kerk van alle tijden en plaatsen in deze weken Advent. Dat woord betekent komst. De komst van Jezus brengt licht en liefde in onze wereld en dat kan alles anders maken. In een kerstnachtdienst op 24 december verzorgen de Hervormde wijkgemeenten Sion en Andreas een viering met het thema ‘All you need is love’. Centraal staat Gods liefde voor mensen. ‘Alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij Zijn eniggeboren Zoon heeft gegeven’. Voorganger is ds. J.S. Heutink en muzikale medewerking wordt verleend door organist Arjan Wolfswinkel en verschillende muzikanten.

Aanvangstijdstip is 22.30 uur. De dienst is live te volgen via www.youtube.com/watch?v=if5SrsCrwZ8 vanuit een sfeervolle Oude Kerk. Ons verlangen is om Kerst 2021 met velen te vieren, juist in deze tijd. Ook als je niet (meer) gewoon bent om kerkdiensten te bezoeken.


'Kijkt allen tezamen'

Kerstjeugddienst n Helaas is de 4YOUTH dienst 2021 alleen weer online te beleven. Erg jammer maar er wordt geprobeerd om er weer een hele mooie dienst van maken. 

Ds. Heikoop gaat de kerstboodschap uitleggen. Het thema is ‘Licht in het donker’. De Bethelband zorgt voor een muzikale bijdrage. “Zorg dat je op vrijdag 24 december om 21.00 uur er klaar voor zit”, raadt de organiserende commissie aan.


Kerstuitvoering Rijnstreekkoor terugkijken

opgenomen n Op vrijdagmiddag 17 december was er in de Immanuelkerk een opname van de kerstuitvoering van het Rijnstreekkoor. Hierbij was een beperkt aantal mensen als publiek aanwezig. Zij genoten van een prachtig concert dat 45 minuten duurde.

Het koor trad op o.l.v. dirigent Jan Verhoef. Jaap Kramer en Hendrik van Veen bespeelden piano en orgel en voerden ook enkele instrumentale stukken uit. 


De uitvoering is opgenomen en terug te zien via Kerkdienstgemist>Rijnsburg>Immanuelkerk.


Voedselbank Katwijk

Woon je in gemeente Katwijk en lukt het niet genoeg eten in huis te krijgen door financiële zorgen? De voedselbank helpt als het nodig is. 

Meer informatie en aanmelden via www.voedselbankkatwijk.nl