De kinderen stonden in 65-patroon opgesteld om meester Hans toe te zingen. | Foto: PR
De kinderen stonden in 65-patroon opgesteld om meester Hans toe te zingen. | Foto: PR Foto: PR

Meester Hans is 65 jaar

verrassing! n Op donderdagmiddag 25 november stond er een belangrijk overleg gepland met de GGD. Althans, dat dacht Hans van Rietschoten, directeur van IKC de Duinroos uit Katwijk. Hij moest daarom 's middags aanwezig zijn op basisschool de Otto Baron voor deze belangrijke afspraak.


Dat bleek echter een grote grap te zijn. Meester Hans werd buiten luid toegezongen door de kinderen van school. Dit ter ere van zijn 65ste verjaardag.


"Omdat Meester Hans in het weekend jarig is en wij vanwege de coronamaatregelen niet op zondagochtend bij hem op de stoep kunnen staan, besloten wij het feestje iets naar voren te halen", vertelt Barbara de Mooij. Meester Hans had daarom helemaal geen idee en was blij verrast.


Alle kinderen stonden in de vorm van “65” op het schoolplein. In het diepste geheim hadden zij allemaal een echt zelfgemaakt Meester-Hans-masker geknutseld.


"Vijfenzestig jaar mag dan wel een hele leeftijd zijn, maar zoals je aan meester Hans kunt zien: Het onderwijs houdt je jong!"


Het leukste cadeau voor de leukste Uitjes: de Uit met Jonker Cadeaubon

Jonker n De ‘Uit met Jonker cadeaubon’ is op het moment een veelgevraagd artikel en de leukste cadeaubon om weg te geven voor iedere gelegenheid.

Wim van Meerveld, directeur van Uit met Jonker is enthousiast over het nieuwe product: “Het voordeel van de Uit met Jonker Cadeaubon is dat de ontvanger online of telefonisch zelf een leuk Uitje bij Jonker kan boeken. Zeker met de aankomende feestdagen is het leuk om familieleden, collega’s, kennissen, buren en vrienden een leuk Uitje met Jonker te geven”.


Enorme keuze

De keuze is ruim. Lekker shoppen, een voetbalwedstrijd bezoeken, een verzorgde vaartocht met een uitgebreide lunch, de leukste concerten, uitwaaien op Texel of Max Verstappen aanmoedigen tijdens een Formule 1-wedstrijd.


De bon is geldig in 2022 en 2023, dus ook uitermate geschikt voor een leuk dagje uit naar Keukenhof. Uit met Jonker biedt in 2022 een fantastische dagtocht vanuit de streek naar het mooiste lentepark ter wereld. Uit met Jonker is partner van Keukenhof en biedt een fantastische dagtocht naar Keukenhof en de Bollenstreek aan.


Dagtocht

Ook in de eigen omgeving blijft Keukenhof een prachtig uitje. Een unieke dagtocht dat bestaat uit:
10.00 uur: Ontvangst aan boord van Rederij van Hulst voor een unieke vaartocht over de Kagerplassen inclusief koffie en appelgebak
12.00 uur: Bezoek aan de Tulperij met een uniek kijkje op een bollenbedrijf en een fantastische wandeling door de bollenvelden
13.00 uur: Rijden richting Keukenhof. Als partner van Keukenhof parkeren we dichtbij de entree en als gast ontvangt u uw entreekaart al in de bus, zodat u niet in de rij hoeft te staan.
17.00 uur: Vertrek vanaf Keukenhof
Allemaal geschikte uitjes voor uw dierbaren.

Koop de ‘Uit met Jonker Cadeaubon’ online via www.uitmetjonker.nl of bel naar 085-2739784 en wij sturen u de Uit met Jonker Cadeaukaart toe.


Boeket van de maand

uiver n Het boeket van de maand november is gewonnen door mevrouw R. uit Katwijk.

Deze mevrouw woont samen met haar man en 3 kinderen al menig jaar in Katwijk. 

Met planten, bloemen en woonaccessoires maakt mevrouw R. haar huis extra gezellig en de komende feestmaand maakt zij het nog warmer met lichtjes, kaarsen en windlichten.

Wilt u ook eens het boeket van de maand winnen? Ga dan naar onze facebook- of instagrampagina en volg ons of kom langs in ons tuincentrum aan de Rijnstraat 141 te Katwijk en wie weet bent u de volgende winnaar van zo’n fleurig boeket.

Afbeelding