Spreekuren burgemeester en wijkregisseurs

spreekuur n Vanaf 24 november is het wekelijkse spreekuur van de burgemeester vanwege de geldende coronamaatregelen aangepast. Iedere bezoeker moet zich van te voren aanmelden. 

Men kan zich tot 12.00 uur aanmelden via www.katwijk.nl/spreekuur of bellen met (071) 406 5000. Heeft u zich aangemeld? Dan krijgt u woensdagmiddag een bericht met een tijdsindicatie waarop u uitgenodigd wordt voor het spreekuur. 

Wanneer men zich aanmeldt kan men ook kiezen voor de optie Whatsapp videobellen. De burgemeester neemt dan op het afgesproken tijdstip contact op. 

De gemeente Katwijk is onderverdeeld in 5 wijken. Elke wijk heeft een eigen wijkregisseur. Zij zijn het aanspreekpunt in uw wijk. Elke week hebben zij samen met een wijkagent een inloopspreekuur. De spreekuren kan men fysiek bezoeken. De wijkregisseur liever digitaal spreken? Stuur hem dan een e-mail waarop hij u kan bereiken. Kijk dan op www.katwijk.nl/spreekuur welke wijkregisseur waar en wanneer is te vinden.


Zingend Geloven in Vredeskerk

advent n Op zondag 28 november, aanvang 17.00 uur, wordt in de Vredeskerk Baljuwplein 1 een Zingend Gelovendienst gehouden.

Voorganger is ds. P.J. van den Ende te Rijnsburg. Thema luidt ‘Nu daagt het in het Oosten’. De organist/pianist is Rob van Efferink die tevens improviseert op piano. De liederen staan allen in het teken van Advent. 

Het koor Cantate Deo uit Katwijk onder leiding van Alexander Prins zingt een aantal bekende adventsliederen. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een kop koffie.