Chocoladeletter-pret voor kinderen bij K&O

kindertheater n Omdat Sinterklaas in de maand november zich weer gaat voorbereiden om naar Nederland te komen speelt op woensdag 17 november poppentheater Fantast de voorstelling ‘Chocoladeletter-pret’  bij K&O.

‘Zoals elk jaar gaat ook dit jaar de reis van Spanje naar Nederland niet zonder problemen. De pakjesboot is tegen de buik van een walvis aangebotst. Alle cadeautjes liggen door elkaar en alle chocoladeletters zijn gebroken. De pieten maken alle cadeautjes weer in orde, maar vergeten door de drukte de chocoladeletters. Sinterklaas stopt altijd graag een chocoladeletter in een schoen, maar dat zal dit jaar niet gaan lukken. Of toch wel? De uitvinder ‘Professor Pepernoot’ schiet te hulp. Maar een uitvinder is vaak ook een verstrooide professor… Gelukkig kan Sinterklaas het Sinterklaasfeest net op tijd redden!’

De voorstelling begint om 14.30 uur. Om 14.15 uur gaat de deur open. Omdat het poppentheater voor kinderen vanaf 4-7 jaar is, is het niet de bedoeling dat kinderen jonger dan 4 jaar bij de voorstelling aanwezig zijn. Na afloop van de voorstelling om 15.30 uur, zal er een traktatie en een kleurplaat voor de kinderen zijn bij de uitgang.

Kaarten à € 6,00 in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via www.kenokatwijk.nl of bij het K&O kantoor aan de Sluisweg 16. Het zesde kaartje is gratis. Zaalprijs is € 7.00.